Miért van az, hogy fejlődök, de mégsem eszek rendesen? Lent.
mark86
Értem én a példádat csak az a helyzet hogy a testépítés az esztétikumról és nem az erőről/állóképességről szól.
Ha valaki fejlődni akar annak ennie kell! Az edzés utáni turmix mindenkinek kötelezőnek kéne hogy legyen,mert alap hogy mindenki iszik 1 protein+ch shake-et hiszen az izmok edzés utáni tápanyagellátását NEM LEHET másképpen megoldani. Ezzel ugyanúgy naturál maradsz mivel semmi extra nincs benne csak gyorsabban felszívódik mint pl.csirke+hús. Ha izmosodni szeretnél és a szilárd kajád okés az edzés utánin kívül máskor nem szükséges a fogyasztása. 15 évesen nem valószínű hogy valaki meg tud ennyi 1 nap fél kiló csirkecombot vagy halat zöldséggel este pedig sovány túrót mert nem hinném hogy bírná anyagilag. akármilyen szintű izmosodást szeretnétek elérni a normális tápanyagbevitel nélkül nem fog menni. itt jön az hogy nem eszik valaki rendesen mégis fejlődik,csak az a bibi hogy ilyenkor az izom máshonnan marja el magának a tápanyagokat és így megy pl a fejlődés,növekedés kárára.
szóval nem azt mondom hogy ész nélkül zabálni kell a proteint vagy tömegnövelőt de aki edzés után nem iszik 1et az szinte kib@szik a saját testével...
ennyi.
tejet meg hagyjátok már nevetséges a beltartalma,1doboz kalcium magnézium tabletta 1500ft 3 hónapra és meg van oldva.(megsúgom ez is naturál)a tej viszont agyonkezelt hulladék.
mark86
bocs! nem írtam oda a nevem,én itthon edzek mert nekem így egyszerűbb,csináltam egy komplett kis termet magamnak mert elég sok dolgom van és a környéken már nincs rendes terem.
mark86
nem szabad ilyen beszűkültnek lenni, egy 6 kilós whey gainer asszem 16000 és 5 hónapig elég heti 3 edzéssel. tehát havi pár ezerből kijön.
mark86
vagy még olcsóbb a tejsavó protein+dextróz, egy shaker meg 280ft sciteces! :)
Kedves 15 éves srác:
írod, hogy csak annak kéne venni tápkieget, aki versenyezni akar, meg 3-4 év múlva megáll a fejlődés.
Csak én vagyok 100 kg, napi 1 kg csirkét kéne megennem ahhoz, hogy fejlődjek, és ezt nem mindenki tudja megtenni. Sokkal olcsóbban jövök ki ha veszek egy 7 kilós kevert fehérjét, és eszek mellé napi fél kiló húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!