Szerintetek melyik a magyarországon leg elfogadhatóbb fehérje és táplálékkiegészítő ami jó áron megkapható?
gratulálok előző!
nos a power protein egy alacsony felszívódási indexű,aminósavmentes szójafehérjepor.de rohadt olcsó.
a sz*rtec termékek meg enyhénszólva gagyik,műanyagok.
ha normális termékeket szeretnél akkor ilyenekben ne gondolkozz.Gaspari,MHP,Dymatize,ALRI.ezek elég jók.árban persze nem versenyeznek a power proteinnel.
GreenTea
19:52-nek: Nem azt írta az előtted szóló, hogy a scitec a legjobb, hanem hogy a legjobb hazai. Ezzel nem nagyon lehet vitatkozni, mivel a Gasp, BSN, MT, MHP, MAP... mind amerikai gyártók. A PP-vel megy semmi probléma, se a felszívódásával, se az aminosav tartalmával és nem szója, hanem vegyes fehérje. Annyit pont megér, amiért adják.
Kérdező: Nincs olyan hogy egységesen a legjobb fehérje, legjobb ár. Nézz körül a neten és nagyon jó árú fehérjéket fogsz találni. Én a Musclelogic fehérjét szeretem a legjobban, 2,27kg 10590-ért simán veri a scitecet minden téren.
Köszi GreenTea a védelmet! :)
Nos bár a Powernek valóban jelentős része szója (ezért is kerül ennyibe), egy kezdő testépítő szerintem sokkal jobban jár két adag powerrel, mint ugyanannyi pénzért egy adag tejsavóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!