Valaki szabadtéri birkózás?
Figyelt kérdés
Valakinek lenne kedve velem kimenni pl.: a Margit szigetre és birkózni? Még mielőtt bárki rosszra gondolna semmi homoerotika vagy ilyesmi:) Csak sport.
Én 24 éves srác vagyok. 179cm 79 kg .nem vagyok izmos,átlagos erősségű vagyok.
akinek lenne kedve hozzá nyugodtan írjon e-mailt.
2011. máj. 10. 11:20
1/9 anonim válasza:
Nekem van. De én csak 51kg 163cm és 19éves vagyok. Ja és lány:)és inkább egy másik lánnyal küzdenék:)
2/9 A kérdező kommentje:
Te ilyen harcias lány vagy?.Izgalmas:D
Ha gondolod írj e-mailt..ha birkózni nem is de beszélgethetnük...de akár birkó is lehet :D
2011. jún. 1. 17:30
3/9 anonim válasza:
inkább maradok a lány-lány harcnál. Nem vagyok anyira harcias, de semmi jónak nem vagyok elrontája:)
4/9 anonim válasza:
19/L ne legyél már "gyáva"! :)))
ha van benned spirit akkor tessék élni vele :))
5/9 anonim válasza:
Lány-lány birkot én is megnéznék...
6/9 anonim válasza:
woow, nem is lenne rossz ötlet :) csak mondjuk épp meztelenül
29/F
:D
7/9 anonim válasza:
Nekem van kedvem kimenni Margit szigetre sőt még birkózni is. Szerintem simán tudnánk egyenlőként viaskodni. :)
9/9 anonim válasza:
Mostanában esetleg valakinek lenne kedve hasonlóhoz? Lassan jön a jó idő, és szívesen kipróbálnám magam ebben. Nincs gyakorlatom küzdősportokban, csak is hobbi szinten gondoltam.
26/f
65 kg
175 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!