Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tegnap voltam edzőteremben?

Tegnap voltam edzőteremben?

Figyelt kérdés
Szóval tegnap voltam edzőteremben. Most még 3 napos egész testes alapozás van egy ideig és a bicepszemben és alkaromban nagyon nagyon izomláz van. Alig bírom kinyújtani a karomat. Holnap azért menjek terembe vagy hanyagoljam? Mert nem akarom már a 2. alkalmat kihagyni. Valami jó tipp, hogy hamarabb múljon az izomláz?
2011. máj. 10. 08:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem kellene belecsapni egyből, fokozatosság. Nyomjad lazábban és fokozatosan emeled a terhelést. Nem edzésen kell nagy fiút játszani, hanem amikor be kell nyomni a fél kiló rizst.
2011. máj. 10. 09:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

ennek a "3 napos egész testes alapozás "-nak az a lényege, hogy kis súllyal végignyomkodod lazán az edzést

LÓBALZSAM talán segít egy nagyon nagyon picit...

2011. máj. 10. 10:17
 3/13 A kérdező kommentje:
köszönöm. Hát azt nem írta, hogy lazán nyomkodom végig. :D
2011. máj. 10. 10:29
 4/13 A kérdező kommentje:
Ám fél órája már használtam lóbalzsamot. De szerintem ez kevés lesz. :D
2011. máj. 10. 10:30
 5/13 anonim ***** válasza:
én is max kellemes hűs érzés maitt nyomom nem hatásosságáért:)
2011. máj. 10. 10:39
 6/13 anonim ***** válasza:
egy jó forró fürdő csodákat tehet :) egyébként meg pihentesd, holnap ne menj még
2011. máj. 10. 11:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Első 2-3 edzésen nekem is olyan izomlázam volt... Volt olyan, hogy derékszögnél jobban nem tudtam kinyújtani a karom. 2 hét után már nem lesz ilyen erős izomlázad. Egyébként szerintem menj nyugodtan, csak ne azokat az izmokat erőltesd amik nagyon fájnak.
2011. máj. 10. 12:36
 8/13 A kérdező kommentje:

Kipróbálom forró fürdőt és meglátom mi lesz holnapra. De tényleg nem szeretnék kihagyni már az elején. De ekkora izomlázra nem számítottam, mert alapból sportoltam eddig is, de ezt most csúnyán benéztem. :D

Köszi válaszokat.

2011. máj. 10. 13:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Az első válasz írója, GregX , "Nem edzésen kell nagy fiút játszani, hanem amikor be kell nyomni a fél kiló rizst.".

Nah ez az igazi testépítő hozzáállás , nem fontos az edzés akkor legyél kemény amikor eszel xD Ez aranyos :)

A kérdezőnek: "Tegnap voltam edzőteremben?

Szóval tegnap voltam edzőteremben."

Akkor mi a kérdés? xD

Amúgy szerintem edzzél még egy kicsit, de ne túl durván az lenyugtatja.

2011. máj. 10. 16:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Én azért edzek, hogy fájjon. Mert ami nem öl meg az erősebbé tesz ! THE EASY DAY WAS YESTERDAY!!!
2011. máj. 10. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!