Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 20 éves lány vagyok és elkezdt...

20 éves lány vagyok és elkezdtem konditerembe járni. Ez az "edzésterv" jó? (lent! )

Figyelt kérdés
Tehát kifózisom van, gyógytornáznom is kéne. Nem vagyok elhízva, sőt vékony vagyok, csak megerősíteni szeretném a testemet. Mostanában elég sok szabad időm van, ezért arra gondoltam, hogy hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken kondizni megyek ( ez leginkább kardiojellegű) a többi napon (azaz szerda, szombat és vasárnap) pedig tornázok itthon. Ez így jó? vagy kéne egy nap szünet valamikor? Illetve attól félek, hogy ettől fogyni fogok pedig nem kéne.
2011. máj. 9. 19:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
a közelünkben csak ez az egy konditerem van. De egyébként lehet az lesz, hogy egyeztetem az időmet bátyámmal mert ő is odajár, és az úgy csak nem olyan kellemetlen férfiak között ha van egy ismerősöm. :)
2011. máj. 10. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!