Miért van az, hogyhúzóckodásban, fekvőben én vagyok a legjobb az osztályban, ütések, meg dobások szinte olyan szinten mennek mint egy 10 évesnek?
Figyelt kérdés
17f2011. máj. 8. 12:49
1/6 anonim válasza:
Velem is ez van. Az izmok koordinációja ilyen. Bizonyos mozdulatok nem tudnak jól összehangolódni.
2/6 anonim válasza:
Az ütőerő nem a fizikai erőtől függ, hanem attól, hogy milyen technikval ütsz. Szertinted kinek van nagyobb ütőereje? Mike Tysonnak, vagy Fekete Lászlónak? Szerintem egyértelmű, minthogy az is, hogy melyikük erősebb fizikailag. Ha többet akarsz megtudni az ütőerőrőé, olvasd el ezeket a cikkeket:
4/6 anonim válasza:
Az ütésekhez és dobásokhoz is izomgyorsaság kell, ami genetika sajnos nagyon gyéren fejleszthető. Valoszinüleg neked olyan izomzatod van ami "lassú" viszont nagyobb vagy genetikailag vagy fejlesztés miatt a maximális ereje és álloképessége.
5/6 anonim válasza:
ütés milliószorta összetettebb. tulajdon képpen harctechnika, amit jó edzőtől (mestertől) tudsz megtanulni normálisan, amúgy szinte fölösleges is bénázni vele :)
6/6 TOMAtm válasza:
gyakorlás kérdése.az h fekvőben jó vagy gondolom azért van mert girnyó vagy,de a testedhez képest erős(ebb mint a többiek).ütni meg lehet tanulni,az technika kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!