Milyen arányban van a váll a többi testrésszel? Milyen sportal lehetne szélesiteni egy vállat?
38 centi széles a vállam lány létemre
16ves vagyok, de még 15nek is akig nézek ki. sajnos én ennék fött ételeket, de anyám nem igazán foglalkozik velem, én meg nap mint nap csak tanulok.
Alsóban táncoltam majd 7.töl kezdve gyogytestnevelésre jártam, ahol heti2plusz tesiora és egy nap úszás, ahol minden alkalomnál 2vel növekedtek a hosszak
Már nem járok semmirrr , tanulásra fektettem a hangsúlyt, de nagyon kis gyerek testem van,, kis nyeszlett, Nagyon pici vállam van, családban még nem láttam, hogy vakakinek ilyen pici lenne, de ha egyszer nem eszek
Mt tehetnek sajat magam fejloddese erdekeben ?
Minden kis apo kovet megmozgatok, hogy jobban nezzek ki, de csak a hibaimat velem felfedezni magamba.
Vàlaszokat elorre is nagyon koszonom, felpontozok
Nagyon fontos lenne ez nekem
Helyesirasi hibakert bocsanat, mobiltelefonrol irok
16/ l
A sport ugyanolyan fontos,mint a tanulás,ha nem fontosabb.
Milyen sportokra lenne lehetőséged?
A gyógytesi miatt,van-e gerincproblémád?
Ha méred valamelyik testrészed a kerületét mérd lehetőleg.
oké
ömm. a vállam kerülete ( vállcsúcsnál mértem) 82 cm
2010 nyarán voltam antropológusnál, mert nagyon aggódtam a testmagasságomat illetően, ami most 167 cm
Ott simán mérték csak a vállamat, tehát nem körbe az volt 32, centiméter, most pedig akárhogy mérem többet mutat pár centivel.
Igazából bármilyen sportra tudnék járni, ha kikönyörögném.
Küzdősportra már nagyon rég óta akarok járni.
Kung-fu és társai, tehát nem vívás.
Az esetleg fejlődésbe lendíthetné -e jobban a testalkatomat...
Többi sportra a meccsek miatt nem szeretek járni, gondolkoztam a konditermen is, de még nem jutottam semmire, mert igazából a küzdősportok vonzzanak nagymértékben.
Gyógytestnevelésre, igen gerincproblémáim miatt jártam, de 2 év múlva azt mondták, hogy megjavult a hátam.
Szerintem amúgy sem volt semmi bajom.
Anyummal most beszéltem meg, hogy örülnék, ha sok főtt ételt csinálna nekem köztük rengeteg hallal és hússal. Tudom, hogy úgy sem fog sok ideig tartani ez az ígérete.
Tehát a küzdősportok esetleg tudnák fejleszteni a testalkatomat?
Igazából itthon hullahoppozni szoktam órákon át.
Műanyagot megtöltöttem, és így nagyobb súlyt kell pörgetnem.
Első vok.
Végülis megválaszoltad minden kérdésed.Most már csak ki kell választanod a neked tetsző küzdősportot.
A kajával meg ne várj a mamira.Te is meg tudod csinálni magadnak.
A 82es váll kerület nem olyan vészes.
A küzdő sport is fejleszt az alakodon persze,de igazán látványos alakjuk a fitnesz modelleknek van.
Ezt meg a konditermi edzés és az aerob edzés kombinációjával érik el.
Ha van még kérdésed,nyugodtan írd:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!