Mit vegyek fel? Valami sportosat ugye? és hogyan kell viselkedni egy focimeccsen?
Figyelt kérdés
Biztos ki fogtok nevetni de még életemben nem voltam focimeccsen. 18éves csaj vagyok, a barátom focizik és jövőhéten lesz a meccse, és megigértem neki hogy kimegyek megnézni. De nem ismerek onnan senkit ez egy más város, totál egyedül leszek magamba nemlesz semmi ismerősöm.2011. máj. 6. 16:33
1/8 A kérdező kommentje:
tudom nem ez a legnagyobb baj... de eléggé fura hogy nem tudom mit kell csinálnom ha magamba vagyok... mert ha lenne velem valaki akkor persze dumálnák vagy elemeznénk a dolgokat, de így:S Gondolom a többi fiatal bandákba lesz
2011. máj. 6. 16:35
2/8 anonim válasza:
olyasmit vegyél fel amit nem sajnálsz ha koszos lesz,egy meccsre hülyeség kiöltözni:D és hogy hogyan viselkedj,sehogy csak élvezd a meccset vagy ha nem érdekel akkor gondolj közben másra, itt nincsenek szabályok arra,hogy hogyan illendő meccsen viselkedniXD(kivéve ha verekedés tör ki)
3/8 anonim válasza:
A baratod be fog mutatni a csapattarsai es haverjaiknak. Innen mar veluk egyutt ulhetsz. Nem kell feltetlen sportosan, de csinosan, de ne golyalabakon, mert akkor tenyleg hulyen fogsz kinezni, probalni ott egyensulyozni. Ugy oltozz, hogy lehet hogy elmentek utana valahova. Erezd jol magad. Vagy orokre megutalod, vagy megszereted a focit.
4/8 A kérdező kommentje:
a verekedésen jót nevettem első:DD
Oké, engem nem nagyon izgat a meccs, és tuti nem fog bemutatni senkinek:)
akkor farmer, póló, dzseki és egy sportcipő oké?
2011. máj. 6. 16:41
5/8 anonim válasza:
Sportcipő, farmer, póló.
Ha kisebb csapatról vagy ificsapatról van szó, akkor kevés a néző, így könnyen megtalálhatod a játékosok haverjait. Ha nagyobb meccsről van szó (stadionban és nem egy mezei pályán), akkor még belépés jó, ha bemutat pár havernak, akikkel együtt nézitek a meccset.
6/8 A kérdező kommentje:
ifi meccs:)
2011. máj. 6. 17:01
7/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!