Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy kell "viselkedni" focimec...

Hogy kell "viselkedni" focimeccsen?

Figyelt kérdés

Nőci vagyok és még soha nem voltam meccsen.

Muszály, "illik" bégetni a tömeggel?

Mit illik felvenni? Kell valami "drukk-felszerelés"?

Sál vagy mez, vagy az is elég ha már ott vagyok?

Köszi ;)

2009. szept. 25. 09:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kell semmi, csak max ne ülj be a B-középbe. A többi helyen lehet csak úgy szimplán is élvezni a meccset, nem kell ennek akkora feneket keríteni. Ha épp elkap a hangulat, akkor skandálhatod a többiekkel ami épp megy, ha nem, akkor nem kell.
2009. szept. 25. 09:30
 2/6 anonim ***** válasza:

en pl ugy szoktam viselkedni h

felveszem a csapat mezet ki megyek meccsre majd szet ordibalom magam h masnap ne tudjak egy hangot sem ki adni torkamon , szotyizok kozben es szidom az ellenfelet vagy be szolok a csapatom jatekosanak majd haza megyek vagy elmegyunk sorozni

de mindenki mas velemenyen van :D

2009. szept. 25. 09:30
 3/6 anonim ***** válasza:
37%

"szotyizok kozben es szidom az ellenfelet vagy be szolok a csapatom jatekosanak majd haza megyek vagy elmegyunk sorozni "

hát van aki így éli ki magát, ettől gondolom elégedett leszel mi?:)

2009. szept. 25. 09:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Én szintén lány vagyok, és én így oldottam meg:

Öltözet: Ami kényelmes, és amit nem sajnálsz, ha leöntenek valamivel, vagy összekenődik. Szóval ide fölösleges felvenni a Gucci kosztümöt! :):)

Viselkedés: Egyszerűen érezd magad jól. Ha elkap a hév, nyugodtan üvöltözz, ha nincs kedved hozzá, akkor nem. Nincs kifejezett szurkolói-etikett. Arra azért vigyázz, hogy óvatosan a másik csapat szidalmazásával, de bírót nyugodtan! :)

Ha nagy szurkoló vagy felvehetsz sálat és mezt, de ha nincs ilyen a szekrényben, az sem baj! :) Nem kérik rajtad számon.

2009. szept. 25. 10:19
 5/6 anonim válasza:
Normálisan!
2009. szept. 25. 17:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek...

Sokkal okosabb ugyan nem lettem,

de legalább meggyőztetek,

csak lazán, jól érezni magam... mezben vagy anélkül,

ordibálva vagy csak kamillázva...

8)

2009. szept. 26. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!