Hogy kell "viselkedni" focimeccsen?
Nőci vagyok és még soha nem voltam meccsen.
Muszály, "illik" bégetni a tömeggel?
Mit illik felvenni? Kell valami "drukk-felszerelés"?
Sál vagy mez, vagy az is elég ha már ott vagyok?
Köszi ;)
en pl ugy szoktam viselkedni h
felveszem a csapat mezet ki megyek meccsre majd szet ordibalom magam h masnap ne tudjak egy hangot sem ki adni torkamon , szotyizok kozben es szidom az ellenfelet vagy be szolok a csapatom jatekosanak majd haza megyek vagy elmegyunk sorozni
de mindenki mas velemenyen van :D
"szotyizok kozben es szidom az ellenfelet vagy be szolok a csapatom jatekosanak majd haza megyek vagy elmegyunk sorozni "
hát van aki így éli ki magát, ettől gondolom elégedett leszel mi?:)
Én szintén lány vagyok, és én így oldottam meg:
Öltözet: Ami kényelmes, és amit nem sajnálsz, ha leöntenek valamivel, vagy összekenődik. Szóval ide fölösleges felvenni a Gucci kosztümöt! :):)
Viselkedés: Egyszerűen érezd magad jól. Ha elkap a hév, nyugodtan üvöltözz, ha nincs kedved hozzá, akkor nem. Nincs kifejezett szurkolói-etikett. Arra azért vigyázz, hogy óvatosan a másik csapat szidalmazásával, de bírót nyugodtan! :)
Ha nagy szurkoló vagy felvehetsz sálat és mezt, de ha nincs ilyen a szekrényben, az sem baj! :) Nem kérik rajtad számon.
Köszi mindenkinek...
Sokkal okosabb ugyan nem lettem,
de legalább meggyőztetek,
csak lazán, jól érezni magam... mezben vagy anélkül,
ordibálva vagy csak kamillázva...
8)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!