Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Otthoni edzés? (Kérdésed túl...

Otthoni edzés? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

a kérdésem a következő lenne....

Ha én itthon nekiállok edzeni akkor elég 1 héten 3x???

pl.:hétfő, szerda, péntek???

nem tehetem meg sajna h terembe járjak...:S

és csak sima kézisujzóval tudok edzeni 6-6kg-osakkal....

Még 1 kérdés....

180cm vagyok és 65 kg..

nem túl nagydarab:D, ezért akarok elkezdnei edzeni de 30-as kéz és nem vagyok nagyon zsíros fajta...:D

szal kell vennem tömegnövelőt vagy ígyis tudok nőni olyan iramban mint akin több százalékban van zsír?

úgy hallottam gyorsabban nőnek az olyan típusu emberek...

Nem nagyon értek ehhez még:D...

a válaszokat előreis köszönöm... 17/F

2011. máj. 5. 18:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne!! :)
2011. máj. 5. 18:20
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Az első kérdésre: Otthoni edzésből is elég három de ha csak 6kg-s kézi súlyzókkal edzel az szinte semmit sem ér. Csinálj saját testsúllyal végezhető gyakorlatokat is.

Második kérdésre:

Akin több zsír van az gyorsabban tud fejlődni.

2011. máj. 5. 18:31
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Vegyél rendes súlyokat, mert ez a 6-6 kiló semmi. Rendes edzéstervvel, és étrenddel már otthon is fejlődsz, de mondjuk ahhoz két rendes kézisúlyzó a minimum.

A második kérdésedre: A zsírosabb emberek nem azért fejlődnek gyorsabban, mert zsírosak, hanem azért zsírosak, mert könnyebben híznak, és ez az ami előnyös ennél a sportnál.

2011. máj. 5. 18:41
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
dobd ki a p icsába a vasakat, teljesen feleslegesek. tömegnövelő szarság is felesleges. saját testsúlynál nem kell jobb, ha megfelelően edzel és kitartó vagy, erősebb leszel és jobban is fogsz kinézni mint a konditermes vas emelgetők. csak persze a saját testsúllyal való edzés jóval nehezebb is, mint a súlyzó emelgetés, ha könnyen akarsz tükör izmokat akkor kell a vas meg a por.
2011. máj. 5. 23:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, kifejtenéd miért hülyeség egy koncentrált, egyszerűen felszívódó táplálék, és miért hülyeség az izmoknak megfelelő terhelést nyújtó súlyzós edzés?

Ha az erő nem érhető el súlyzós edzéssel, akkor vajon miért csinál minden erőemelő, és küzdősportoló mégis súlyzós edzést? Hülyék mind?

2011. máj. 5. 23:42
 6/10 anonim ***** válasza:
45%

http://www.youtube.com/watch?v=nLXix60IvMk

http://www.youtube.com/watch?v=keeNbW9zv3E

egyikőjük sem emelget vasakat, és nem nyomnak ilyen tömegnövelő hülyeségeket, és mégis, közelükbe sem érhetnek a vas emelgető emberek. Második videóban csak néznek a konditermes kutyák :D

2011. máj. 6. 09:32
 7/10 A kérdező kommentje:

hát ezek tényleg kemények....

és ezeknek egyáltalán van edzéstervük?xD

vagy csakúgy mikor kedvük van nekiélnak azt nyomják ami eszükbejut???

2011. máj. 6. 15:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
tuti van tervuk :) és bárki bármit mond,lehetgogy nem isznak pl fehérje turmixot,de megesznek egy csomo hust ami ugyanaz majdnem. Van aki nem tud megenni naponta 8 szelet hust,ezért iszik fehérjét...
2011. máj. 6. 16:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Azt nem is kétlem, hogy esznek húst, az egészséges és céltudatos táplálkozás minden sport alapja, anélkül halott az egész.

Nekik nincs olyan edzéstervük hogy hétfő szerda péntek ilyen testrész olyan testrész ennyi széria, annyi ismétlés. Egyszerűen lemennek és nyomják a durvábbnál durvább gyakorlatokat ami eszükbe jut. De tudok neked olyat is mutatni, ahol van edzésterv.

http://www.youtube.com/watch?v=2n7KRDHMEnY

Ez elég lightos, kezdőknek tökéletes. A srácok youtube csatornáján rengetek videó van ebben a stílusban:

http://www.youtube.com/user/Highlandaz#p/u/0/lasm5wFPTp0

2011. máj. 6. 17:03
 10/10 anonim ***** válasza:
30%

66%-os: Abból, hogy vannak konditerembe nem járó izmos emberek, arra következtetni, hogy a konditerem hülyeség?

Okos gyerek vagy, na.

2011. máj. 7. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!