Nagyon tetszenek az izmos női karok. Milyen súlyzós gyakorlatokkal tudom itthon is izmosítani, edzeni a karjaimat?
Ha a testépítő nőkre gondolsz akkor szerintem gondolj bele... uuuuu.. utálom ! én sztem nem szépek
ez az én véleményem :)
de ha tényleg ezt akarod akkor először kisebb súlyzók aztán egyre nehezebbek... Aztán jöhet a 10 fekvőtámasz és mindig egyre többet
jó edzést!
kiirsten
Kiirsen-nek:
A női kar alakját ugyanúgy az izmok szabják meg mint a férfiakét. A női testépítő karokat pedig nem fogod soha elérni még ha 20 évig edzenél akkor sem. Max akkor ha doppingot használnál. Ha egy nőnek nincs izma a karján akkor nincs formája se. Maximum az ahogy épp a felesleg áll rajta vagy ha nincs felesleg akkor az végülis egy csont.
Kezdésnek jó a 2-3 kg otthonra. Csinálja első pár héten heti 3szor (1nap edzés 1nap pihi) bontásban egy bicepsz és egy tricepsz gyakorlatot. 1 gyakorlat 3 sorozat. Minden sorozatot addig csináld amíg szabályosnak érzel. De jobb lenne ha az egész testedre edzenél mert nem csak a karon adják az izmok a körvonalakat.
De az első 3-4 hétben elégnek kell lenni. Aztán marad a szisztéma és emeld a 3 sorozatot 4re.
később pedig lehet kevesebbszer edzeni 1 héten 1 izmot de akkor már több gyakorlattal, sorozattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!