Üdv! Tudom hogy a tömegnövelő (fehérje+ch) és a sima fehérje nem káros, se a creatin, se a vitaminok! Glutaminban és bcaa-ban is bízom! DE A PROTEINPORRAL MI A HELYZET?
erről mindenki hallgat...
ha nem tudjátok megmondani ne szóljatok le.
GreenTea
Persze hogy tudok, diabéteszesnek tanulok az egyetemen! Értek az ilyenekhez! Írd csak le!
reggel tejsavó+zabpehely amikor felkelek egyből
2.csirkecomb+rizs
3.durum tészta+halkonzerv
4 hal vagy comb rizzsel(nincs pénzük anyuéknak mellre sajnos)
5.itt már lejjeb viszem aa rizs kevesebb mert ugy tudom hogy délután már nem kell sok
6.olcsó túró kevés gyümölccsel
és sok vizet iszok,és sok zöldséget eszek az étkezésekhez
iskolába s viszem dobozokba ha van pénzünk,röhögnek de már megszoktam hogy lenéznek
GreenTea
Figyelj srác!
Teljesen rendbe van a kajád, tényleg semmi probléma vele! Ha az edzésed is ennyire rendbe van, akkor szép eredményeket érhetsz el.
Egy valamit viszont jegyezz meg: a protein és a fehérje között semmi különbség nincs, csak más nyelven van! Én meg csak szórakoztam az előző 2 válaszomban, de szerintem ez neked is feltűnt:D Remélhetőleg diabéteszes(cukorbeteg) se leszek... diploma mellé inzulin is járna!?
Egyébként azért szórakoztam, mert biztos vagyok benne, hogy te is!:)
azt hittem úgy van hogy a fehérje az csak tápanyag és a protein meg ugyanaz csak olyan dolgok is vannak benne amik doppinglistán vannak,mert hallottam hogy amerikából hoznak be ilyen cuccokat,és azért drágábbak az amerikai táplálékkiegészítők..
és arra hittem hogy káros a protein.
GreenTea
Dehogy, amit amerikából hoznak be, az ugyanúgy egyszerű fehérje, mint amit itthon ad el a Scitec. Ezektől nem kell parázni, én egyébként inkább az amcsi márkákat részesítem előnyben, főleg ha még olcsóbbak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!