Üdv! Tudom hogy a tömegnövelő (fehérje+ch) és a sima fehérje nem káros, se a creatin, se a vitaminok! Glutaminban és bcaa-ban is bízom! DE A PROTEINPORRAL MI A HELYZET?
erről mindenki hallgat...
ha nem tudjátok megmondani ne szóljatok le.
Mrolympia
Csak szivat...amúgy meg a 4. válaszoló is én vagyok,csak nem írtam oda a nevem.
kaphatok 1 választ???
légszi
Mrolympia
Tudom,hogy tevagy az Márk:P:D Csak te lehetsz ilyen hülye!
GreenTea
Majd én válaszolok neked, mert úgy látom itt csak agymosott testképzavaros izombolondok vannak!
A tömegnövelők, ami valóban fehérje és szénhidrát keveréke teljesen ártalmatlan élelmiszerek. A proteinpor viszont más dolog, és erre te is rájöttél, ellenben a sok idiótával!
A protein egy fantázianév, nem fehérjét jelent angolul, én tudom mivel jó angolos vagyok. A fehérje készítmények tényleg tejből lesznek, azt hiszem kiteszik a napra, és amikor megszárad, akkor azt teszek a dobozba. A protein por viszont szintetikusan előállított szer, amit nagy gyárakban készítenek szteroidokból! Köztudott hogy a szteroidok károsak, meghalhatsz tőlük és utána még más bajod is lehet! Nem szabad ilyeneket enni, maradj a sima fehérjéknél és kreatinnál!
Nagyon szépen köszönöm! ezt akartam tudni!
Green Tea legalább normálisan ért hozzá! és amit mondtál hogy napon szárítják a tejből az gondolom a tejsavó fehérje turmix! még egyszer köszönöm!!! :)
én nem hiszm l hogy felfúj meg amit mondani szoktak ,csak hogy káros azt tudom
ha leirom az étrendemet tudsz rajta javitani ha nem stimmel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!