Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit egyek ha vega vagyok és...

Mady kérdése:

Mit egyek ha vega vagyok és kondizok?

Figyelt kérdés
Vegetáriánus vagyok 15 éves minden nap kondizok de csak a mellizmomon látszódik a változás és mindenki azt mondja hogy egyek normálisan.Mit egyek amiben nincs hús és nem hal de segit az izmoknak?Köszi
2011. ápr. 28. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
14%
egyél normálisan -.-
2011. ápr. 28. 22:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Tojást és túrót,sajtot eszel?

Sárgaborsó,bab,lencse és szója is mehet!

2011. ápr. 28. 22:39
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Egyél húst hússal, meglátod több fog látszódni rajtad...sokkal több
2011. ápr. 28. 22:48
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

Most nem azért, felnőttkorodban azt csinálsz, amit akarsz, de 15 évesen, amikor fejlődik a szervezeted, oltári baromság vegetáriánusnak lenni. Remélem nem a szüleid beszéltek rá.

Ha maradsz vega, akkor ott a tojás, este túró, hüvelyes cuccok. (bab, szója, stb) Plusz ezt bőven megtoldhatod egy-két fehérjeturmixszal, edzés után pl. mindenképp. (persze gyors ch-val)

De én személy szerint azt ajánlom, hogy egyél húst is, az ember nem vegetáriánus étrendre lett kitalálva.

2011. ápr. 28. 22:53
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

mi vagy te madár?

ha izmosodni akarsz kajálj emberhez méltóan

2011. ápr. 28. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szólókhoz még annyit fűznék, hogy a hal az egyik legjobb fehérjeforrás, a többi vitamin és ásványi anyag tartalmáról nem is beszélve szóval ha csak finnyás vagy és azért nem eszel halat keress másik sportot, pl sakk.
2011. ápr. 29. 00:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

23:10 olyan szinten jót írt sorba.. :/

igen, nem vagy madár vagy valami növényevő állat, az emberi szervezet esszenciális aminosavak NORMÁLIS bevitele mellett tud kiteljesedni. szójában is vannak, igen. jó kis takarmánynövény, olyan anyagokkal amik közben hormon hatásúak a testünkben...

egyél húst, olyan nincs hogy vega, csak olyan hogy hiányos táplálkozás (na most ezt hívhatod vegetáriusnak vagy ahogyan jólesik..)

2011. ápr. 29. 09:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy teljes vega,akkor túró,tojás.amúgy meg bab,lencse,borsó,ezekben viszonylag sok fehérje van.(a szóját nem ajánlom)ezeken kívül meg minden vega kaját,változatosan.a fokhagyma pl.segít a tesztoszterontermelésben.

http://www.youtube.com/watch?v=SbEUHCU_GtM

http://www.youtube.com/watch?v=BvsGXuyYgv8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=YdB2IGK-oI8&feature=related

ne vegye el a kedved a "húst hússal"elmélet,mert van rá bizonyíték,hogy megdőlt,úgyhogy lehetsz sikeres vegaként is,ha komolyan csinálod az egészet.az edzésmódszereden pedig változtass,ne eddz minden nap,mert így nem tud regenerálódni az izomzat! teremben kérj egy edzéstervet az edzőtől.

2011. ápr. 30. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!