Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzőteremben ismerkedni?

Edzőteremben ismerkedni?

Figyelt kérdés

Soha nem gondoltam, h valaha is ilyenen gondolkozok, főleg nem, h még fel is teszem a kérdést.

Teljesen ütközik ugyanis az elveimmel.

Testépítő-edzőnek tanulok, mindenem ez a sport és a terembe kizárólag azért járok, h keményen eddzek.

soha nem beszélgetek senkivel a köszönésen kívül és utálom azokat akik csak unalomból/pasizni/csajozni/menőzni járnak le és foglalják a helyet.

Viszont van egy srác, aki nagyon megtetszett.

Leginkább az tetszik benne, h úgy látom ő is úgy van vele, mint én, lejön, edz, nem dumál, pedig látszik h ismer mindenkit, vagyis az emberek nagy részét stb.

Néha összeakad a tekintetünk, de ennyi.

Ő sem tűnik egy edzőteremben csajozós típusnak, én is edzeni járok le, nem trécselni.

Na ilyen esetben mi a teendő?Ráadásul még egy lépcsőházban is lakunk (soha nem találkoztuk még sehol csak a teremben, azt is véletlenül tudtam meg, h itt lakik ő is).

2011. ápr. 26. 00:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Azóta mi lett, esküvő, gyerek?
2019. febr. 20. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!