Edzőteremben ismerkedni?
Soha nem gondoltam, h valaha is ilyenen gondolkozok, főleg nem, h még fel is teszem a kérdést.
Teljesen ütközik ugyanis az elveimmel.
Testépítő-edzőnek tanulok, mindenem ez a sport és a terembe kizárólag azért járok, h keményen eddzek.
soha nem beszélgetek senkivel a köszönésen kívül és utálom azokat akik csak unalomból/pasizni/csajozni/menőzni járnak le és foglalják a helyet.
Viszont van egy srác, aki nagyon megtetszett.
Leginkább az tetszik benne, h úgy látom ő is úgy van vele, mint én, lejön, edz, nem dumál, pedig látszik h ismer mindenkit, vagyis az emberek nagy részét stb.
Néha összeakad a tekintetünk, de ennyi.
Ő sem tűnik egy edzőteremben csajozós típusnak, én is edzeni járok le, nem trécselni.
Na ilyen esetben mi a teendő?Ráadásul még egy lépcsőházban is lakunk (soha nem találkoztuk még sehol csak a teremben, azt is véletlenül tudtam meg, h itt lakik ő is).
Utolsó: Ez jó volt, megnevettettél:)))
Egyébként tényleg fura, h még soha nem futottunk össze a lépcsőházban:) Majd egy napot kitűzök és reggeltől estig ott kommandózok a lépcsőházban, remélem nem aznap lesz lázas és nyomja egész nap az ágyat:))))))))
GreenTea
Tehát ha egy csaj mosolyog rám a terembe, akkor az lehet hogy kapcsolatot akar teremteni? Baaaaaszki..... Mit kéne olyankor mondanom? Te minek örülnél?:)
Egyébként én azt csinálnám a helyedben, hogy figyelném mikor indul edzeni, és véletlenül épp akkor indulnék el én is!:) Vagy üzenetet írnék neki és egy tasakos fehérjére ragasztva becsúsztatnám az ajtó alatt! (én ennek biztos örülnék:D)
GreenTea
Értem, persze:) Ti hány évesek is vagytok?:)
Mi az a kérdés, h "ti" hány évesek vagytok?:))))
Én csak poénból írtam ezeket a baromságokat, mivel (tessék, lepődj meg 27(!!!) ) évesen egyszerűen elfelejtettem pasizni:D
Na meg szerintem az edzőterem edzésre való, nem pasizásra, dumálgatásra...stb.Ezért is érzem magam ilyen tanácstalannak, hogy most pont onnan tetszett meg valaki, akit ráadásul soha sehol máshol nem látok:S
Mondjuk igazad van, nem sokkal mehet korábban edzeni mint én, lehet így kéne összeegyeztetni.Bár már ott tartok, h nem érdekel lassan az egész.ennyit tinikoromban se szerencsétlenkedtem:S
GreenTea
A korotokra (kérdező, válaszoló) voltam kíváncsi, semmi különös:)
Ne aggódj ilyenen hogy szerencsétlenkedsz, jobban tetszene, ha minden simán izgalom nélkül történne?:)
Az terem edzésre való, én sem szeretek pofázni, de ha valaki segítséget kér, esetleg beszélni akar velem, akkor azért van rá pár percem. A beszélgetést old meg még a termen kívül, kapcsold le a srácot a lépcsőházban vagy hazafelé menet!:)
ilyen béna nincs még egy, mint én:))))
Tegnap este lementem a terembe és senki nem volt ott.Mivel már csak 2 óra volt zárásig és péntek este volt, sok esély nem is volt rá, hogy jönnek.elkezdtem edzeni, kb 20 perce edzek, amikor megjelenik:D:D:D Zárásig edzettünk ketten és egy kva szót nem szóltunk egymáshoz csak szemeztünk 2 széria közt.Még haza is egyszerre indultunk csak közben egy haverom elém jött h menjünk futni:S Reménytelen eset vagyok:D
GreenTea
Ne fossál már! Ha szemezgettek akkor nyugodtan szólítsd le! Valószínű ő is épp annyira "szerencsétlen", mint te.
Naja.Tegnap nézegettem edzés közben és esküszöm ahogy jobban megnéztem az jutott eszembe, h egy olyan típusú pasinak tűnik aki kizárt, h bárkit is leszólítson direktbe még ha be is jön neki az illető.
Ezt nem a magam megnyugtatására gondolom, de jobban megfrigyelve teljesen ilyen típusnak tűnik.Vááá miért mindig az ilyenek tetszenek meg nekem?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!