Edzőteremben ismerkedni?
Soha nem gondoltam, h valaha is ilyenen gondolkozok, főleg nem, h még fel is teszem a kérdést.
Teljesen ütközik ugyanis az elveimmel.
Testépítő-edzőnek tanulok, mindenem ez a sport és a terembe kizárólag azért járok, h keményen eddzek.
soha nem beszélgetek senkivel a köszönésen kívül és utálom azokat akik csak unalomból/pasizni/csajozni/menőzni járnak le és foglalják a helyet.
Viszont van egy srác, aki nagyon megtetszett.
Leginkább az tetszik benne, h úgy látom ő is úgy van vele, mint én, lejön, edz, nem dumál, pedig látszik h ismer mindenkit, vagyis az emberek nagy részét stb.
Néha összeakad a tekintetünk, de ennyi.
Ő sem tűnik egy edzőteremben csajozós típusnak, én is edzeni járok le, nem trécselni.
Na ilyen esetben mi a teendő?Ráadásul még egy lépcsőházban is lakunk (soha nem találkoztuk még sehol csak a teremben, azt is véletlenül tudtam meg, h itt lakik ő is).
Nem derült ki számomra, hogy milyen nemű vagy.
Ha nő, akkor hívd meg egy turmixra.
Ha faszi, akkor baromira nem ott kéne buzulni. Meg máshol sem. Mivel undorító.
"Nő vagyok"
Az a jobbik eset. :)
Akkor az egyik edzésedet sajnos lehet, hogy fel kell áldoznod, és pont akkor befejezned, amikor ő. :)
Amikor összeakad a tekintetetek, mosolyogj rá. Találj ki valami marhaságot, amivel el lehet indítani egy társalgást... kérdezd meg, jól vetted-e észre, hogy közös lépcsőházban laktok, és mi a véleménye valamiről, valami aktuális társasházi történésről, vagy bármiről. :)
Egyébként én sem vagyok nagyon kezdeményező típus... sőt én még bénább vagyok, mert én meg egy régi barátomhoz sem merek jobban közeledni... bár lehet, hogy egy idegenhez (szomszédhoz, edzőtárshoz) könnyebb. :)
Meg az is gáz, hogy másnak tanácsot adni könnyebb, mint magamnak. :)
Na igen, valószínű, h be kell áldoznom 2-3 gyakorlatot:)
De nagyon nem akaródzik:S
viszont edzés közben 2 szót sem tudunk váltani mert akkor kihűlünk:)) azt meg nem szeretem, akkor semmi értelme az egésznek.ő meg úgy vettem észre szintén nem vevő erre, múltkor egy srác kérdezett tőle valamit, amire az volt a válasz, h legyen szíves megkérdezni ettől és ettől mert nem tud most segíteni ha nem akar kihűlni...persze nagyon udvariasan, kedvesen közölte ezt.
de az a szar h valahogy olyan hülyén nézne ki h végez, aztán hirtelen nekem is vége az edzésnek, és úgy igyekszek h együtt menjünk ki-persze mindezt feltűnés nélkül :))))) aztán még beszéljek is hozzá:D majd megvárom edzés után a terem v a lépcsőház előtt és nekiszegezem a kérdést, hogy "bocsi, neked mi a véleményed a cseh sírásók anyagi helyzetéről?" :D:D:Dez biztos jó lesz:))))))))))))))))
Az a baj, hogy sokra nem megyek az ilyenekkel:S
Messzemenő beszélgetés/ismerkedés nem lesz belőle.
Volt már rá példa, hogy a segítségét kértem egy gépnél, mert szorult és nem tudtam átállítani és akkor tényleg ő volt az egyetlen aki mellettem állt, hülyén is nézett volna ki, ha máshoz megyek oda:)Ahogy az is, ha nem kérem meg, h segítsen mikor már vagy 5 perce szenvedtem a géppel:):):)
De egy "köszi"-n kívül egyszerűen nem találtam odaillőbbet és folytattam az edzést.Reménytelen eset vagyok basszus:S
Pedig nem vagyok már mai tini se...áh:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!