Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Heti 5-6 mozgással, és normáli...

Heti 5-6 mozgással, és normális étrenddel szinten tartható a mostani súlyom?

Figyelt kérdés
Heti háromszor úsznék, heti háromszor futnék. Emellett nem ennék szemét kajákat, ötször ennék kevesebbet annyit, amennyi jól esik, de nem annyira figyelnék oda arra, hogy lehetőleg sok fehérjét egyek. A zsíros kajákat kerülném.
2011. ápr. 25. 10:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ez most meglepő lesz, de tudod nincs két egyforma ember... bazzzz :D

Ezt úgy szokták jobb helyeken csinálni, hogy helyesen táplálkoznak, mozognak jó sokat, és szépen lassan, ahogy telik az idő, látják, hogy van-e változás... híznak-e, fogynak-e...

Őszintén, honnan a búbánatos aszott majomf@szából tudjuk, hogy neked majd szinten marad-e a súlyod? Főleg úgy, hogy nem tudjuk ki vagy, mi vagy, hány kiló vagy, hány cenit vagy, és pontosan mit eszel????

Minden info nélkül, akarsz egy választ... elképesztő :D

2011. ápr. 25. 11:19
 2/14 A kérdező kommentje:
15 éves leszek júniusban, fiú, 52,5 kiló, de eléggé hülyén hízok (elsősorban combra). Öt kilót fogytam le, és nem szeretném visszahízni.
2011. ápr. 25. 11:43
 3/14 A kérdező kommentje:
Azt eszem, amit anyám elém rak. Sajnos emiatt nem nagyon tudok olyan nagyon jól táplálkozni.
2011. ápr. 25. 11:44
 4/14 A kérdező kommentje:
Ja, és 165 cm vagyok.
2011. ápr. 25. 11:44
 5/14 anonim ***** válasza:

A kaján múlik minden, ezen semmi sem változtat.

Ez a "nem akarok visszahízni 52 kilóról 57-re" hozzáállás férfiként meg... már ne is haragudj, de elég fura :S

Ha meleg vagy, és a fiúkat szereted oké, semmi gondom vele.

De ha nem így van, akkor inkább sportolj rendesen, edd amit tudsz (de azért ha egy mód van rá, sok legyen a hús) és hízzál fel legalább 60 körülre. Ehhez a magassághoz azért annyinak kéne ám lenni.

De tényleg b@szki nem értem, hogy egy 15 éves fiú mit nyomiskodik, hogy a súlyát tartsa 52 kilón...

2011. ápr. 25. 11:49
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bu*i, (szerencsére), de mondom, combra hízom, emiatt meg eléggé durván tudok kinézni. Az 52 kiló pedig azért jó, mert ilyenkor jobban látszanak az izmaim. Pusztán azért akarom tartani a súlyomat, hogy jobban tetsszek a csajoknak.
2011. ápr. 25. 12:47
 7/14 A kérdező kommentje:
Mert hát elég alacsony is vagyok, valamiben ki kell tűnni. (az "elbűvölő egyéniség" mellett)
2011. ápr. 25. 12:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Vágom én... de én pl. 90kg vagyok a 180 centimhez. Szóval te is lehetsz simán 65-70, és kurv@ jól fogsz kinézni. Mondjuk ahhoz nem úszkálni kéne, hanem komolyan edzeni :)
2011. ápr. 25. 12:58
 9/14 A kérdező kommentje:
Komoly edzés alatt gyúrást értessz?
2011. ápr. 25. 13:01
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem, gyúrni a gettóboyok szoktak, normális ember edzőterembe jár.

Na viccet félretéve igen, terembe kéne járni. Az úszás ugyanis lófax terhelést nem ad az izmoknak.

2011. ápr. 25. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!