Diéta, van értelme így?
Ezek kiegészítők, alapból nem folyékony kajára van méretezve az emésztőrendszered, szal ha túl sokszor iszol fehérjeport rendszeresen, kaja helyett, akkor eléggé megkavarhatod a dolgokat a szervezetben. Inkább nyomjad a csirkecombból azt a kb 130-150g fehérjét.
Egyébként nemsokkal drágább a cs.mell, mivel a cs.combból a csont meg a bőr is a kutyának megy, szóval így már nem akkora a különbség a két hús közt.
megkérdezhetem milyen fehérjeport tudsz szerezni sokat, ha a cs.mellre nem adsz ki plusz költséget?
Az igazat megvallva a diéta max. egy hónap lenne, de lehet még kevesebb is, mert csak a hasamat akarom lepucolni. Ez nem olyan hosszú, vagyis még így is rossz lenne?
Egyébként Power Proteinre gondoltam, nem a legjobb, de nem futja jobbra, mivel most családi okok miatt (apám betegsége) lehet, hogy az egész étrendemről le kell mondjak. Viszont ezt a diétát már régóta elterveztem, úgyhogy mindenképp meg akarom csinálni.
GreenTea
Diéta alatt is beviheted a napi fehérje mennyiség felét tápkiegből, tehát 1g/ttkg-t! A PP jó lesz diéta alatt is, gondolom nem versenyre készülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!