Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem kevés ez a fehérjemennyisé...

Nem kevés ez a fehérjemennyiség a fehérjeporban?

Figyelt kérdés

48 kg-os nő vagyok, de szeretnék pár kg izmot felszedni. Most néztem meg tüzetesebben a fehérjeporomat, egy evőkanálnyiban kb. 5 g fehérje van.

Ahhoz képest, hogy nekem napi 100 g körül kellene bevinnem, nem kevés ez?

Mindegyik fehérjeporban ennyi van, vagy én fogtam ki egy rosszabb minőségűt?

(Esténként van edzés és utána egyszerűbb ezt meginni, mint nekiállni húst enni, amit nem is igazán szeretek és éhes se vagyok ilyenkor.)

2011. ápr. 19. 21:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

GreenTea

A BCAA tömegelés alatt fölösleges lesz.

A szénhidrátokat érdemes komplex CH forrásokból bevinni, mint például a rizs, krumpli. Ha egyszerű cukrokból viszel be sokat, az a zsírosodást fogja elősegíteni.

Hasizomra bőven elég a hasprés. A teljes felülésnek csak egy részét csinálod a has segítségével, a többi melót a csípő hajlító izmok végzik.

Azt hogy mennyire fogsz zsírosodni meg nem tudom mondani... Genetika függő, a nők általában az ösztrogén miatt jobban raktároznak, de azért kordában lehet tartani a dolgot. Főleg hogy elég sokat edzel!

A fehérjét amit linkeltem, ha pesti vagy, akkor a boltjukban meg tudod venni, nem kell postaköltséggel bajlódni:)

2011. ápr. 20. 11:11
 22/28 A kérdező kommentje:

Szerencsére nem vagyok túlzottan hízékony, 3-4 kg pluszt sikerült egy év alatt éjszakai édességzabálással és erősen mozgásszegény életmóddal felszednem. Mióta újra elkezdtem sportolni, néhány hét alatt eltűnt rólam, most már az utolsó kb 1 kilóval küzdök, az nem akar lemenni.

Mivel nagyon alacsony vagyok, 2-3 kg plusz vagy minusz is nagyon látványos rajtam, azért centizgetem ennyire a kilókat.

Köszönöm, akkor ráállok a rizs/krumpli kombinációra tömegelés alatt. Remélem 1-2 hónapon belül már lesz látványosabb izmosodás.

2011. ápr. 20. 16:42
 23/28 anonim ***** válasza:

Látszani fog ;)

öröm ilyen lányoknak írni. mondd csak Kérdező, a barátnőid is ilyenek mint Te? :)

2011. ápr. 20. 16:49
 24/28 A kérdező kommentje:
Mármint milyenek?
2011. ápr. 20. 17:08
 25/28 clint ***** válasza:

1: ez szójafehérje-koncentrátum aminek kilója több mint húszezer ft.

2: [link]

ez szója fehérje IZOLÁTUM!!! aminek kilója 3900.. Na most szted nem átverés, egy koncentrátumért ennyit kérni, amikor egy izolált 90 % szójafehérjét veszel töredékéért?

Amúgy tudom, hogy a többiek savót ajánlottak, de maradj a szójánál. A szója kifejezetten jó sovány izomtömeg növelésre, és a narancsbőr ellen is, nőknek kifejezetten.

2011. ápr. 20. 17:09
 26/28 A kérdező kommentje:

Ok, most már teljesen összezavarodtam :)

Az egyértelmű, hogy drágán vettem a mostani port. De mivel a biológia tudásom megragadt a kötelezően megtanulandó szintnél, már nem látom át, hogy mennyiben más a szervezetnek a tejsavó vagy a szójafehérje.

Igen, tényleg inkább sovány izomtömeget szeretnék, mert nőként hülyén festenék mini-bulldózerként. Valamennyi zsír meg mindenképp lesz a bőr alatt, inkább az izomrostok közül szeretném majd eltüntetni.

2011. ápr. 20. 17:18
 27/28 clint ***** válasza:

a szója növényi fehérje, a savó állati. Más az emésztése, a hasznosulása, egyszerüen, csak a szójának vannak más értékei is. A tejsavó sokaknál jobban emészthető, és gyorsan szívódik fel ezért a testépítők jobban szeretik.

A szója, gyorsitja az anyagcserét, harcol a narancsbőrrel, a bőr a haj stb szépségében is segíthet a szójafogyasztás, meg a rák ellen.

Sztem diétához-izmosodáshoz kitünő választás.

2011. ápr. 20. 18:15
 28/28 anonim ***** válasza:
mmmm... :/
2011. ápr. 20. 18:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!