Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Aki jártas a testépítésben az...

Aki jártas a testépítésben az lécci mondja meg miért van ez?

Figyelt kérdés
Heti 3 Karate edzés 1 óra kemény futás (általában 10 km) 1 óra erőnlét technika stb... és fél óra kűzdés. Emellett heti 3x igen erőteljesen kondizom... de sajnos az elmúlt 3 hónapba nem sok minden látszódott meg... talán túledzettség miatt?? vagy nem vagyok elég türelmes? lécci normális válaszokat!
2011. ápr. 19. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:

egy, lehet túledzettség, de csak akkor, ha a karate is gyengén megy.

ha a karatéval nincsen különösebb gondod, akkor az van, hogy a karatéhoz, meg a gyúráshoz más testfelépítés az ideális, és a tested a két véglet között lavírozik. bunyóban nem jó a sok izom, mert hamarabb kifáradsz. oda egy optimális testkompozíció kell, nem vastag izomkötegek.

ott van a futás is. ha 10 kilómétereket futsz, ahhoz nem kell izom. sőt, hátrány. És ugyanannyiszor futsz, mint amennyit kondizol, a tested meg megpróbál a lehető legjobban alkalmazkodni. Ezért nem izmosodik, mert csak hátrányod lenne belőle.

2011. ápr. 19. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

sok az edzés!

sok jó minőségű kaja,turmix,glutamin,bcaa! egyszerűen le mozgod az izomépítéshez elengedhetetlen tápanyagot!

2011. ápr. 19. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kevés a kaja.

Ilyen igénybevételhez alapból emelt kalória bevitel kellene,de ha még fejlődni is szeretnél,akkor meg pláne.

Kalória táblázatban számolgasd ki a jelenlegi beviteled és csapj hozzá legalább 600-800 kalóriát kezdésnek.

A túledzéstől szerintem nem kell tartanod.

2011. ápr. 19. 15:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de mind a karate mind a kondi nagyon jól megy meg a ftás is és sokat eszek ... ezalatt a 3 hónap alatt vagy 7-8 kg-ot biztos "híztam" viszont kb 5-6 cm-t is.... lehet azért nem látszik meg annyira mert gyorsan növök?
2011. ápr. 19. 15:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja és azt olvastam h ahhoz h kockás hasam legyen el kell tüntetni az azt fedő zsírréteget... végülis csak ezért futok... meg olvastam h kardió edzés kell a kondi mellé...
2011. ápr. 19. 15:26
 6/6 Gyakor ***** válasza:
Akkor döntsd el, hogy kockás hasat akarsz-e vagy még izmot felszedni, és az alapján fuss vagy ne, mert a kettő egyszerre nemigazán megy!
2011. ápr. 19. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!