Primobolan+Testo propi+Winstrol kúrát szeretnék nyomni. Mi a véleményetek? 6 éve edzek, versenyezni szeretnék jövőre!
Figyelt kérdés
Adataim:176 cm,102kg 8%-os testzsírral.21/F2011. ápr. 18. 17:02
11/17 anonim válasza:
GreenTea
Szurisról beszélt, amit ő is használt. Nevet nem mondott:)
12/17 anonim válasza:
komoly paraméterek nem mondom! a primabolant nem ismerem, de elég jól hangzik, csak a mennyiségeket felejtetted el közölni.
13/17 A kérdező kommentje:
Amúgy kamu a kérdés,csak GreenTea mondta,hogy akar látni egy ilyen kérdést és én feltettem viccből:)
2011. ápr. 19. 16:50
14/17 anonim válasza:
most, hogy így mondod :) a 8% ekkora súly és magasság mellett kicsit túl jó lenne, főleg 21 évesen :D hát én pedig el is hittem :D
15/17 A kérdező kommentje:
Jah,f@sza is lenne:D
2011. ápr. 19. 17:06
16/17 anonim válasza:
a tömeget én is néztem, mondom nem lehetsz annyi! xD
amúgy.. 8%
én most 20 vagyok, ~75 kiló. fiatalabban kissebb voltam. 7% testzsírom volt! :D
múlt héten vérvizsgálaton mérőküszöb alatt volt a vérkoleszterinem.. ez a zsír dolog érdekes, sokan fogynának a környezetemben, háát.. :)
17/17 anonim válasza:
GreenTea
De egyébként tényleg jobb egy ilyen kérdést látni, mint amikor "danabol kúrát akarok csinálni, nem rég fejeztem be a stanazol kúrát, azelőtt meg creatin volt":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!