Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Aki nem sportol életében eleget?

Aki nem sportol életében eleget?

Figyelt kérdés

20 éves férfi, magas (2m), átlagos testalkat (95kg).

Bevallom lusta vagyok sportolni.. nekem nem hiányzik a kockahas meg a kigyúrt tökéletes testalkat, mert úgyse ezzel vonzom a nőket mint tapasztaltam, szal teljesen megvagyok elégedve magammal sok korombelivel ellentétben.

Persze az ember sokszor hall olyat ha nem mozog eleget vki az nem egészséges stb. Ez mégis mikor lehet problémás? öregkoromra csontritkulás meg izomsorvadás garantált? :D vagy épp, hogy megkímélem a testem felesleges stressztől? szóval MENNYIRE fontos a sport, a mozgás az ember életében?

2011. ápr. 17. 22:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Az egészség szempontjából sokkal kedvezőbb a folyamatos, mérsékelt mozgás, mint az egésznapos ülés megspékelve egyetlen óra intenzív mozgással.
2011. ápr. 18. 11:45
 22/22 anonim ***** válasza:

GreenTea

Bizony bizony, ezért kell aktív életet élni!

2011. ápr. 18. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!