Aki nem sportol életében eleget?
20 éves férfi, magas (2m), átlagos testalkat (95kg).
Bevallom lusta vagyok sportolni.. nekem nem hiányzik a kockahas meg a kigyúrt tökéletes testalkat, mert úgyse ezzel vonzom a nőket mint tapasztaltam, szal teljesen megvagyok elégedve magammal sok korombelivel ellentétben.
Persze az ember sokszor hall olyat ha nem mozog eleget vki az nem egészséges stb. Ez mégis mikor lehet problémás? öregkoromra csontritkulás meg izomsorvadás garantált? :D vagy épp, hogy megkímélem a testem felesleges stressztől? szóval MENNYIRE fontos a sport, a mozgás az ember életében?
igen! megkíméled magad a stressztől és nem öregszenek el a sejtek...stb!
semmi értelme a sportnak,egyáltalán nem fontos,sőt csak önkínzás! sok sikert és jó pihenést!
istenem...
Churchill 90 évesen halt meg. Egyszer megkérdezték tőle, hogy mi a hosszú élet titka, amire ő azt felelte: "Csak semmi sport."
Ezen kívül szivarozott, ivott, nem is keveset. Úgyhogy ez nagyon sok mindentől függ... :D
De persze azért sportolj, mert szereted csinálni, jó érzés, ne másért, vagy épp azért hogy hú, utálok sportolni, de nem baj, majd egészséges leszek, és 100 évig fogok élni. Nem hiszem, hogy ez is túl sok jót tenne. :D
Én nem ítélem el a sportembereket mint az első válaszoló gondolja :)
2: soha nem ittam és nem dohányoztam a 20 év alatt és ez így is fog maradni!
3-4: igen ilyen válaszokat vártam köszi! napi mozgás ami sulival, meg később munkával fog járni az megvan csak az érdekelt ezen felül ha nem teszek semmit mire számíthatok :)
nem gondolok én semmit!
mindenki melóba jár meg suliba mégis az emberek 60%-a gyógyszert szed,vagy el van hízva!
a kajádon nagyon sok múlik,meg a vitaminbevitelen,és elhiheted hogy 0 fél óra séta! Sajnos
Neked nincs minimum :)
lehet élni, addig amíg elketyeg a tested, ha ez elég, az tök jó :D
és lehet élni férfiként, úgy hogy fejlődsz, úgy a tested mint az elméd, ha erőszak ér nem elsüllyedve, hanem azt megoldva, terhelések alatt nem megrogyva hanem azokat leküzdve.
ilyesmit ad egy sport. de aki nem tapasztalta meg milyen az ha a teste azt nyújtja amire képes egy egészséges emberi test, annak ez semmit nem jelent. és nem is kell hogy jelentsen, lényeg hogy jól érezd magad :)
mi nem fogunk sajnálni ha egy szám leszel egy statisztikán x évesen infarktussal elhunytak listáján. de jellemzően még csontritkulás előtt bekövetkezik :D <---morbid de őszinte vigyor smile.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!