Hogy lehetne vastagabb a karom anélkül hogy elhíznék?
Kiskoromban, úgy 8 éves korom környékén átlagos magasságú súlyfelesleg néküli, kicsit vastagabb lábú, átlagos kinézetú fiú voltam. Most 13 éves vagyok, és az utóbbi 3-4 évben nagyon megnyúltam, magasodtam, viszont nem vastagodtam, és olyan vékony lettem amilyen csak lehetek. Karra gyúrok minden nap nem is keveset, és nagy erő van a kezemben viszont iszonyat vékony. Csont, meg egy pici izom. Próbálok minél többet enni, de ez eddig nem sokat segített.
A kérdésem az lenne, hogy milyen módszerekkel tudnám megvastagítani a kezem anélkül hogy a hasamra, a lábamra és egyéb helyekre híznék. ???
Köszönök minden segítséget!
ki kéne zárni a kérdéseket GYK-ról és csak fórumoznánk :)
@Kérdező: lehet hogy a karod vékony, de a humorod jó, és szépen írod a magyart, a te korodban (meg idősebbek is képtelenek helyesen írni)
fogadd meg amiket mark-ék írnak esetleg segítenek neked, hidd el, többet olvastak mint Te, ez csak egy tanács, de meghallgatni valakit aki segíthet neked, ugye nem fájhat ugye? :)
GreenTea
Szerencsétlen balf@sz! Szaladj le a kocsmába és dobd bele a fizetésed a félkarúrablóba amíg szépen mondom!
Nem fogok fehérjét szedni, nem értek a témához (valószínűleg ezért kérdeztem meg itt, nem egy profi oldalon ahol minden szóért kiutálnak), és annyira nem fontos hogy komolyabban foglalkozzak a témával.
Folytatom az eddigi súlyzózást, ezentúl el fogok járni úszni és kész.
Nem kell ezen kiakadni annyira.
eggyél fehérjét öcsipók!
mert ha nem akkor jön ám a rézf@szu hóbagoly és telenyomatja a popidat fehérjével és az nem lesz ám olyan jó mint egy kis pipihusika úgyhogy gyere csak kis Bendegúz!! Orraorrráááá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!