Hogy lehetne vastagabb a karom anélkül hogy elhíznék?
Kiskoromban, úgy 8 éves korom környékén átlagos magasságú súlyfelesleg néküli, kicsit vastagabb lábú, átlagos kinézetú fiú voltam. Most 13 éves vagyok, és az utóbbi 3-4 évben nagyon megnyúltam, magasodtam, viszont nem vastagodtam, és olyan vékony lettem amilyen csak lehetek. Karra gyúrok minden nap nem is keveset, és nagy erő van a kezemben viszont iszonyat vékony. Csont, meg egy pici izom. Próbálok minél többet enni, de ez eddig nem sokat segített.
A kérdésem az lenne, hogy milyen módszerekkel tudnám megvastagítani a kezem anélkül hogy a hasamra, a lábamra és egyéb helyekre híznék. ???
Köszönök minden segítséget!
Testtömegnövelőt nem fogok szedni, turmixot meg nincs időm csinálni (nem igaz csak nincs kedvem =D).
Heti 3-4 kosárlabda edzésre járok, alkalmanként 1,5 órát + majdnem minden hétvégén megyek meccsre. Az úszás jó ötlet azt majd megpróbálom rendszeresen végezni. Súlyzózni gyakran szoktam, fekvőtámaszt edzésen, és itthon is rengeteget csinálok. A konditerem drága, de majd egy alkalommal nyáron ki szeretném próbálni. A falmászásra nincs lehetőségem a lakóhelyem környékén.
Nem szeretnék nagyon vastag kart, de most feltűnően vékony a kortársaimhoz képest.
Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
a felpumpálós gyökér meg inkább kussoljon mert akkora baromságot mondott hogy ilyen h@lye embert még nem láttam!
hogy pumpál fel a fehérje? tudod egyáltalán mi az? a hús is felpumpál? idióta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!