Hi! Tudom, hogy tömegnövelőt vízzel keverjük össze. De koxot (tablettás) be lehet szedni zsírszegény tejjel? :/
várom a kis csapatot ;)
:P
én így tudom a receptet: melegítesz 1 liter kacszsírt,raksz bele 20 deka felkockázott avas szalonnát,2 deci aludt tejet,3 evőkanál háziport,és 10-80 szem őrölt naposimot borssal pirospaprikával! ezt összedolgozod,mosatlan disznóbélbe töltöd bedobod a sütőbe és átmelegíted hogy összeérjenek az ízek! ha kész,kirakod a napra 3 hétre,beköpik a legyek,megrohad,aszalódik...stb!
3-15 kiló színizmot hoz,intenzív fertőzésekkel pl hullamérgezés! jóétvágyat
3 evőkanál házipor :)
vazeg, én meg libazsírt ettem reggelire (délben)
meg most fogok csak takarítani, a por meglesz!
agyon zöldültök már ;)
A tömegnövelő nem kox? Izompor, és csak felfúj!
Nézz meg egy favágót, az is izmos, pedig nem eszik ezekből az E-s cuccokból....
Én ezeket tanultam meg itt gyik-en az elmúlt hónapokban. Élvezet idejárni. :DD
Köszi 13:53 :)
az "E számoknak" ellenben javasolt lenne utánaolvasnod!!! 3 felkiáltójeles, mert művelt ember lévén jó tudni mit is takarnak valójában :)
GreenTea
Megihatod tejjel is, de én ajánlok egy jobbat!
Daráld le a tablettákat és keverd össze szemcseppel! A szembe csepegtetve még gyorsabban felszívódik! Én így szoktam csinálni általában, viszont van még egy költséghatékony módszer is. Mivel a szemes cuccok olcsóbbak mint a szurisok, csinálni kell szemesből szurist!
Szépen fogod és az őrölt koxot bekevered lenmagolajjal és bevágod a quadricepsz femorisba!
Mark86 koxkolbászát még kipróbálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!