Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Formába tudom hozni magam...

Formába tudom hozni magam akár két és fél hét alatt is?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. 13 hete (több, mint 3 hónapja) egészségesen élek és sportolok, le is ment rólam 9 kiló. Most 164 centi és 56 kiló vagyok. Nem szeretnék többet fogyni, inkább az alakformálásra koncentrálok, úgyhogy egy teljesen normális étrend mellett (azért odafigyelve) kétszer annyit sportolok. Május elejére viszont mindenképp szeretném formába hozni magam, bár nem tudom, hogy ez lehetséges-e... naponta járok futni kb. 40-45 percet, most arra gondoltam, hogy naponta 2x 30-35 perc hatásosabb lenne.

Mi a véleményetek? Tudok formálni még az alakomon akár 2-3 hét alatt is? Köszi a válaszokat! :)

2011. ápr. 16. 10:42
 1/4 anonim válasza:
ne csak fuss, hanem utána nyújts is az nagyon fontos. amugy ha ilyen rendesen csinálod akkor 2.5hét az sokat számithat. a futás azért jellemzően vékony szálkás izmokat csinál ezért valami erősítő dolog nem lenne rossz mellé (úszás, edzőterem...)
2011. ápr. 16. 11:03
 2/4 anonim ***** válasza:
mi lesz amúgy május elején ha szabad tudnom? Oszt kirándulás esetleg?:D
2011. ápr. 16. 11:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor csinálom, és majd meglátom, mennyire sikerül :) Ja és úszni is szoktam kb. kéthetente, de azt most még pár napig nem tudok.

Nem osztálykirándulás lesz, hanem egy másfél hetes tábor, ami elég fontos nekem.. :) Mondjuk tudom, hogy eléggé össze-vissza fogok enni dolgokat (egy marék chips, 1 palacsinta, esetleg este egy fél tábla csoki.... ilyenek), ami nem tesz különösebben jót, de a táborok ilyenek szoktak lenni mindig. Meg hát 1-2 hét nem a világ, majd jobban figyelek utána. Csak nem hízom kilókat :D :)

2011. ápr. 16. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ez attól függ hogy mit akarsz elérni és most hogy állsz ahhoz képest. Ha csak az a lényeg hogy változz picit, akkor az egyszerű, mert biztos fogsz. De 2 hét alatt nem lehet csodát művelni.

2011. ápr. 16. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!