Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megsérült a térdem, de épp...

Megsérült a térdem, de épp edzés közben vagyok, másképp szálkásítani hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egy ideje már futok, az a lételemem, de tegnap mikor kimentem futni, a bal térdem bal széle hirtelen olyan fájdalmat produkált.. hogy az elviselhetetlen! Azon gondolkoztam, hogy ezt most hagyjam a fenébe, vagy van másfajta, térdkímélő zsírégető módszer? Bicikli nem fog menni.. járni alig tudok.. remélem csak megfázott az ízület.. de egy orvost hétfőn meglátogatok, ha nem lesz jobb :S..
2011. ápr. 15. 09:48
 1/4 anonim ***** válasza:

szigorú pihenés! erőltetni TILOS és ahogy írtad:doki!

nem dől össze a világ ha kihagysz 1 hetet! sok sikert

2011. ápr. 15. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:
ja és vennék 1 izületvédőt mert későbbiekben segít megelőzni a hasonló problémákat,meg amúgy se árt!
2011. ápr. 15. 09:53
 3/4 anonim ***** válasza:
nincs olyan gyakorlat szálkásításkor, amihez nem kell a lábad, mármint olyan aerob gyakorlat. Egyedül a bicikli lenne még, ami annyira nem terheli a térdet. De inkább menj minnél hamarabb orvoshoz, ha nem múlik el a fájdalom. Addig pedig figyelj az étkezésre, mert ugye a szálkásítás 70%-át a diéta adja.
2011. ápr. 15. 09:55
 4/4 A kérdező kommentje:
eszem továbbra is azt amit eddig, azzal nem lesz probléma. Találtam itthon valami mágneses térdszorítót, az megfelel nem?
2011. ápr. 15. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!