Mi erről az étrendről a véleményed? Szálkásításra készítettem.
Edzések: heti 3x súlyzós konditermi edzés, heti 2-3x 25perc intervallumos futás/biciklizés.
Egy kis kiegészítés az étrendhez: edzések után Twinlab 100% whey fuel fehérjéből 35g és dextrózból 80-90g(aerob után valamennyivel kevesebb dextróz, úgy 50g). Az a borsó nem mindig borsó, de valamilyen zöldséget eszek minden étkezéshez, uborka cékla stb.. Hetedik étkezés nincs, nap közben egy fél csomag puffasztott rizs le szokott csúszni, azért írtam oda :) . A túró zsírszegény vagy félzsíros, sajnos nem mindig van zsírszegény a boltban, néha pedig egy konzerv tonhal a vacsi helyette.
Nyomjátok a kritikát és kösz, hogy benéztetek :)
Ja, adataim: 19/F 98kg, testzsíromat pontosan nem tudom 16-18 körül volt legutóbb.
Elég jó :D
Sztem estére beiktathatnál még egy protkót.
lefekvés előtt már nem kell ch.Meg az anyagcserédet nem ismerem de ennyi ch-val tömegelni is tudnék az fix
Lényegében az utolsó 2 étkezést cserélném le.Az 5. lenne egy zab+fehérje az utolsó meg túró+lenmagolaj+gbomb.A túró meg lehetőség szerint ne félzsíros hanem zsírszegény legyen
Az alap elképzelés nem rossz
Kössz, próbálom betartani a tanácsaitokat!
Az anyagcserémről annyit, hogy most így 200-250gr rizst eszek naponta.. tömegeléskor kellett 500, és a zabpehelyből is dupla annyi, mint amennyit most. Szóval mondhatni akkor dupla ennyi ch bevitellel tudtam nőni.
GreenTea
A ch sok ha nem csökkented idővel. Ha folyamatosan csökkented az adagot, akkor simán kezdhetsz 300g CH-val. Utolsó kajának ne menjen már zab! A kaja amúgy nem rossz!
Persze, ha nem látok változást 2-3 héten belül akkor lejjebb csökkentem a ch-t.Sőt már alapból lejjebb lesz kicsit, ha este nem kajázok zabpelyhet, meg a puffasztott rizs sem mindig játszik. Ha lehet akkor pedig kihagyom majd a tonhalat, mint vacsi :D
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!