Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futni szeretnék, szerintetek...

Futni szeretnék, szerintetek ekkora súly mellett ez nem gond? Vagy mennyit kell még fogynom, hogy ne menjenek tönkre majd az izületeim? 173/ 87, nő vagyok!

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 15:59
 1/4 clint ***** válasza:

izületvédőt kell szedni és nem lesz baj...

nézdcsak:

[link]

és a fogyásra:

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 11. 16:08
 2/4 anonim válasza:
szerintem nem olyan nagy súlyod, ennyivel nyugodtan fogyhatsz. Én 90 kg-osan kezdtem el futni, nem fáj tőle a térdem, 3 hónapja csinálom. Egy jó futócipő viszont fontos.
2011. ápr. 11. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:
jó futótechnikával nem gond. jó futócipő meg csak elodázza a problémákat, nem 2 hét után jön a sérülés, hanem fél év után.
2011. ápr. 11. 19:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Igazából már elkezdtem az edzést (ami szerintem ezerszer hatékonyabb a tornázásnál - bár azzal fogytam eddig 11 kilót), csak abbahagytam, mert megijedtem. Itt mindenkinek aki ilyen jellegű mint én, azt javasolják, hogy inkább ne tegye tönkre az izületeit, még fogynia kell, mert túl nagy a súlya. Futócipőm van. Köszönöm az első válaszolónak a linkelt étrend kiegészítőket, de sajnos ilyesmit nemigen ehetek, mert olyan gyógyszert szedek aminek sok minden bekavar. De köszönöm!
2011. ápr. 12. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!