Taekwondo mellé milyen másik harcművészetet válasszak?
Szeretnék valami elsősorban önvédelemre koncentráló harcművészetet űzni mellette, olyat ami lehetőleg illik a taekwondohoz. Szívem szerint hapkidoznék, de az nincs a környéken.
Amikről tudom, hogy van: Wing Tsun, Japán Jiu-Jitsu, Aikdo, Judo. Lehet, hogy van más is, csak nem tudom merre.
majd alkalom adtán utána járok.
nem változik meg a neve attól, hogy hol űzöd. ellenben az utóbbi időkben ritkábban hallom hogy valaki meghalt thaibox kihívás, mérkőzés közben. ha a thai box ugyan az mint a muay thai, ami ugye egy gyilkolásra szánt harcművészet, akkor mi ez az alacsony halálozási ráta? :)
Mókás vagy. :)
Nem tudom feltűnt-e, de a gyilkosság törvénybe ütköző, mindegy, hogy kézzel, késsel, vagy lőfegyverrel végzik. És jelenleg nincs háború.
és ez mókás? :D
ajánlom megfontolásra: mióta "emberiség" van, azóta mindég van háború. úgy tudom 3 nap nem volt, ez szerintem elhanyagolható.
épp ezért szoktam mondani, az én "hobbim", inkább életvitelem (a harcművészet) az emberi kultúra egyik legrermészetesebb tűkröződése.
"természetesebb"-et akartam írni, elgépeltem.
törvények meg.. azok alapvetően nem az átlagemberekre vonatkoznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!