Miért pártolják a testépítők mark86-ot? Most komolyan, nem veszekedni akarok!
a fogyókúra rovatban majdnem mindenki nekem adott igazat,itt miért nem? csak rá akar beszélni benneteket hogy tömegnövelőt szedjetek! :(
ne töröltessétek légyszi válaszoljatok
Én meg vállalom, hogy megverjem a csávót :D
Mekkora vagy kérdező?:D Írd le :) Hagy nevessünk...
Amúgy fatörzset rugdosni utoljára a vigyorgóban láttam embereket...
Hihetetlen módon primitív vagy.
te nem vagy teljesen normális barátom az tuti!
egy giga mega extra szellemi és lelki sérült,genetikai hulladék...aki még hazudik is
GreenTea
ÁÁÁÁÁ! 100% hogy kamu kérdés! Vajaskenyéren, nyers tojáson meg levesen él és havi 1kg izmot szed össze fa rugdosással!
Vicc!:D
Kérdező, ha hétvégére tudnál javasolni időpontot, akkor itt nálam a Farkas erdőben lerendezhetitek.
User már jelentkezett 1.-nek,
de szerintem átadná a helyet mark-nak, úgyhogy.. tulajdonképpen csak rád várunk.
arról meg, hogy ne legyen olyan, hogy többen mennek valakire, én gondoskodom.
hogy az én szavamnak honnan van hitele? ezt majd privátban, ha nem hátrálsz meg a gondolattól. bár eddig nem írtad, hogy benne lennél.
Fatörzset rugdosol?Grat majd eltörik a lábad:D
Markot miért nem lehet békén hagyni?Aki normális avval normális és amm is rendes gyerek.Avval vágsz fel,h milyen leszel majd ekkor meg akkor?hát grat hozzá ennyi erővel én 10év múlva 8ajtós szekrény leszek szal most fuss el xD
Bunyózni akarsz?Töllem legalább lesz egy új Wing Tsunos videó amit linkelgethetekˇˇ xd csak akkor ha te jössz hozzám mert én egyrészt nem megyek a cigány telepre (ahol laksz) másrészt elküldenél vmi kamu címre.xD
Szóval szeged plázánál a töltésen jó lesz?
Aczél: Ámen xd
Amúgy télleg nem a tömeget,csak a sebbességem tolom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!