Miért pártolják a testépítők mark86-ot? Most komolyan, nem veszekedni akarok!
a fogyókúra rovatban majdnem mindenki nekem adott igazat,itt miért nem? csak rá akar beszélni benneteket hogy tömegnövelőt szedjetek! :(
ne töröltessétek légyszi válaszoljatok
ok! pártoljátok a minosithetetlen irásait!
bármeikőtöket legyőzném bunyóba mert tisztán nagyobb az eröm!
mark86 dögölj meg,elkapnálak megbánnád
P-R-I-V-Á-T
minden öntudatos k@rvának üzenem!
irjátok le tik! többen jönnétek mi?
egyenként elkaplak benneteket! csak szólok hogy fatörzset szoktam rugdosni,ahoz kell az ész nem sulyzokkal fárasztani magatokat! futok fekvőzök felülésezek meg rugdosok,zsákolok!mégis jön az izom rám havi 1 kiló
hmm hmm
Kérdező!
ha van kedved, én mint független és ilyenben mégis járatos, összehozhatunk valami kis összemérést, azért neked írom, mert Márkék szerintem úgyis benne lennének.
szóval Pesten megoldható, nekem van ötletem merre lehetne (ahol én szoktam bunyózni)
egyébként, tojásról annyit, hogy élelmiszermérnöknek tanulok, és lehet vitatkoznod, de a nyers tojás fehérjetartalma kevésbé tud hasznosulni, ezt vizsgálták, tényl, lerágott csont.. és ne filmekből indulj ki, nagyon ne!
a kihívós dolgot meg gondold át, aztán a választ majd küldd! én vállalnám a levezénylést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!