Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 3 db tojás,500 ml tej,4...

3 db tojás,500 ml tej,4 evöknál kakaó, vaniliás cukor, fahéj,50 g dextróz + 50 g maltodextrin, estére fehérje+ szénhidrát forrásnak jó? Persze napközben étkezés megvan!

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 22:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

az agymosott étrendkiegészítőt fogyasztó társadalom szavait hallottad. a tojás nem hasznosul, a tej nem hasznosul. akkor a régi emberek meghaltak fehérje hiányban?

szedhetsz akármilyen kiegészítőt, ha nincs genetikád és nem nyomsz kemény edzést, akkor nem érsz el semmit

viszont az általad leírt adag szörnyű. minek 150 g cukor? cukorbeteg akarsz lenni? ha már természetes kajából akarod bevinni, akkor tényleg inkább sült tojás meg túró, és mellé mehet a kakaó(én is fehérjeport szedek, de egyesek túlzásba esnek)

2011. ápr. 9. 10:16
 12/22 clint ***** válasza:
én ettől tuti behánynék...
2011. ápr. 9. 10:18
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

GreenTea

10:16-nak: A nyers tojás nem hasznosul, a bolti tej minimális fehérje tartalma nem hasznosul.

Régen az emberek fogyasztottak túrót, nem boltba vásárolták a tejet, és valószínű még húst is ettek a növényi fehérjék mellett!

Nem kell tápkieg estére, főleg nem tejsavó, ott a túró, ami a célnak nagyon jól megfelel!

2011. ápr. 9. 10:23
 14/22 A kérdező kommentje:
És mondjuk 50-100 g túróban mennyi a fehérje?
2011. ápr. 9. 10:29
 15/22 clint ***** válasza:

kevés

100 grammban 10 +-2

2011. ápr. 9. 11:35
 16/22 anonim ***** válasza:
83%

én most nem akarok itt megint összeveszni senkivel,de milyen agymosásról van szó?

hús,halak,tojás,túró,zab,rizs az étkezésünk alapjai!

a kedvező ár,sallang nélküli tápérték és gyorsabb felszívódás miatt használunk táplálékkiegészítőket,nincs itt agymosás! aki makacsul hajtogatja hogy az ősember,a gladiátor meg az egri várvédők is izomkolosszusok voltak az vagy viccel,vagy fogalma sincs a dolgokról! meg persze jó hallgatni a szomszéd gyereket is akinek az unokaöccse barátnőjének a kocsijának az előző tulaja 50 évvel ezelőtt

300kilós fákat emelgetett,mert megivott naponta3 liter bort, megevett fél kiló szalonnát!

vagy a testépítő versenyzők h@lyének néznek mindenkit amikor lenyomnak 1 turmixot? ha hazaérnek kiokádják és tojást kevergetnek tejben,kristálycukrot nyammognak rá és közben ezt motyogják:sok buta marha! nem tudjátok mi a jó! :D

2011. ápr. 9. 13:44
 17/22 anonim ***** válasza:
nehogy azt hidd, hogy a profik a turmixtól néznek így ki -.-
2011. ápr. 9. 15:42
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
úgy látom nem esett le a mondanivalóm! van ilyen...
2011. ápr. 9. 16:43
 19/22 anonim ***** válasza:
nekem hiába okoskodsz. a por akkor is por marad, nekem ne magyarázza meg senki, hogy az annyira jó. én is szedem, de tudom, hogy nem ez az igazi megoldás. ha olyan cikkek jönnének ki,ami azt mondja,hogy a por nem szivodik fel, de a tej igen, akkor azt nyalnád be. nem értesz hozzá, de magyarázod az igazad, ha egy kicsit belegondolsz rájössz, hogy kinek az érdeke az,hogy porokon él minden testépítő. a kreatint is istenítik, én sose szedtem, de komolyan edzéssel 2x olyan gyorsan fejlődök,mint aki a kreatintól és a fehérjeportól várja a megváltást
2011. ápr. 9. 18:22
 20/22 anonim ***** válasza:

renben! további sok sikert!

látom még mindig nem sikerült értelmezned a kajáról szóló válaszomat!

többieknek:tényleg ennyire bonyolultan írtam?

2011. ápr. 9. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!