3 db tojás,500 ml tej,4 evöknál kakaó, vaniliás cukor, fahéj,50 g dextróz + 50 g maltodextrin, estére fehérje+ szénhidrát forrásnak jó? Persze napközben étkezés megvan!
az agymosott étrendkiegészítőt fogyasztó társadalom szavait hallottad. a tojás nem hasznosul, a tej nem hasznosul. akkor a régi emberek meghaltak fehérje hiányban?
szedhetsz akármilyen kiegészítőt, ha nincs genetikád és nem nyomsz kemény edzést, akkor nem érsz el semmit
viszont az általad leírt adag szörnyű. minek 150 g cukor? cukorbeteg akarsz lenni? ha már természetes kajából akarod bevinni, akkor tényleg inkább sült tojás meg túró, és mellé mehet a kakaó(én is fehérjeport szedek, de egyesek túlzásba esnek)
GreenTea
10:16-nak: A nyers tojás nem hasznosul, a bolti tej minimális fehérje tartalma nem hasznosul.
Régen az emberek fogyasztottak túrót, nem boltba vásárolták a tejet, és valószínű még húst is ettek a növényi fehérjék mellett!
Nem kell tápkieg estére, főleg nem tejsavó, ott a túró, ami a célnak nagyon jól megfelel!
én most nem akarok itt megint összeveszni senkivel,de milyen agymosásról van szó?
hús,halak,tojás,túró,zab,rizs az étkezésünk alapjai!
a kedvező ár,sallang nélküli tápérték és gyorsabb felszívódás miatt használunk táplálékkiegészítőket,nincs itt agymosás! aki makacsul hajtogatja hogy az ősember,a gladiátor meg az egri várvédők is izomkolosszusok voltak az vagy viccel,vagy fogalma sincs a dolgokról! meg persze jó hallgatni a szomszéd gyereket is akinek az unokaöccse barátnőjének a kocsijának az előző tulaja 50 évvel ezelőtt
300kilós fákat emelgetett,mert megivott naponta3 liter bort, megevett fél kiló szalonnát!
vagy a testépítő versenyzők h@lyének néznek mindenkit amikor lenyomnak 1 turmixot? ha hazaérnek kiokádják és tojást kevergetnek tejben,kristálycukrot nyammognak rá és közben ezt motyogják:sok buta marha! nem tudjátok mi a jó! :D
renben! további sok sikert!
látom még mindig nem sikerült értelmezned a kajáról szóló válaszomat!
többieknek:tényleg ennyire bonyolultan írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!