Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki tudd valami jó tippet...

Valaki tudd valami jó tippet adni, nyújtással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Genetikailag kicsit feljebb van a térdem mint a lábszáram, így eleve olyan egy kicsit mintha mindig hajlítva lenne.

Ráadásul még ki is áll... ami nem zavarna, csak az a gond, hogy egyáltalán nem hajlékony:(

6 éve táncolok ahol elég sokat nyújtunk is, tehát már évek óta probálkozok vele:)

a hátsóbéka és a két francia spárga le megy:)

De az angol spárgánál úgy érzem, hogy a térdeim mindjárt szétszakadnak, így nem is tudom letenni.

Az előre hajlás összeéríntett spiccel, csak akkor megy le teljesen, ha kiforgatom a lábaimat, így enyhén be tudom hajlítani a térdem.

Nyitott lábakkal simán a földre tudok "feküdni".

A lábkihuzással is ez a gond, hogy 90 foknál már muszály enyhén hajlítanom mert ha kifeszítem, akkor olyan érzésem van mintha bogarak mászkálnának benne:(

Szerintetek ezt miért van???

Mit tegyek ellene?

2011. ápr. 7. 00:34
 1/2 anonim ***** válasza:

GreenTea

Jó lenne egy kép arról a térdről. Megmondom miért: Ha a térded kiáll, az könnyen lehet hogy a Schlatter-Osgood betegség egyik tünete. Nem egy kellemes dolog, és jobb ha mielőbb észreveszik és kezelik!

Tehát ha tudsz, akkor légyszíves dobj be egy képet, vagy nézesd meg a térded egy orvossal vagy gyógytornásszal vagy gyógytestnevelővel!

2011. ápr. 7. 12:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Áhh ne gondolj semmi roszra:D

Nincs semmi baja... egyrészt azért mert mindig is ilyen volt, a másik, hogy nem úgy áll ki... csak rosszúl fogalmaztam.

Tánc suliba járok, ahol volt felvételi is stb-stb. Ha baja lenne, fel sem vettek volna...

Az oktató azt mondta, hogy mindenkinek van olyan ami kevésbé megy. Senki sem tökéletes mindenben.

De én úgy érzem, hogy emiatt tök hülyén nézzek ki a balett órákon.

Persze tudom, hogy nem balerina lesz belőlem, de szerintem lehetnék még hajlékonyabb is, csak e-miatt mégsem...

ÁÁÁ nem is tudom, hogy mi a bajom:S

Nem merem erőltetni, nehogy valami baja legyen, mert ígyis fáj néha...

2011. ápr. 7. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!