Ahhoz hogy "kockahasam" legyen, nem csak a zsírégetés kell, igaz?
Figyelt kérdés
Szóval diétázom, és futok, súlyzós edzés végzek, úszok, és hogy látszon is a hasizom, ahhoz nemcsak hasból kell fogyni, hanem kell felülés hasprés, és lábemelés, hogy a has is erősödjön, mert attól hogy fogyok hasból, nem fog csak úgy magázól látszani, nemigaz? És ha ígyvan, akkor úgy egyek is rá(diétához kötve)hogy a kellőnél több fehérje és ch menjen be, vagy itt nem kell az mint amikor mellre hátra, karra edzek? Vélemény?(ha nem értelmes amit leírtam akkor szóljon valaki, és megfogalmazon rendesebben!)2011. ápr. 6. 18:18
12/15 A kérdező kommentje:
oké, köszi :D
2011. ápr. 6. 21:01
14/15 A kérdező kommentje:
neked még úgysem ;) ment a minusz
2011. ápr. 26. 17:45
15/15 patrik98helo válasza:
Szevasztok! Én 13 éves vagyok, és már 2 hónapja felülésezek, de abbahagytam mert semmire nem mentem vele... Most hasprést csinálok és futok meg bicózok. Diéta mi legyen? Mert fogalmam nincs. Ha fekszek látszódanak a kockák, de egyébként semmi... Sajnos. Segítsetek legyetek szívesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!