Két tömegnövelő között vacillálok, melyik a jobb?
[link] - ez
[link] - és ez
melyiket érné meg jobban? és ízben amúgy mindegy melyiket veszem? vagy vannak nagyon undormányok? :D
GreenTea
Na végre beállt a pofája:D
Most keresi a "bizonyítékokat": http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Nem olvastam végig, aztán arra gondoltam, h szinte kvára mindegy, h jumbo vagy volumass :D meg nem látjuk a csávót, nem tudjuk mit eszik.
A provokátor pedig egy nyomorék f@szg.ci.
Az ilyen gyökerek miatt van az hogy elítélik a tápkiegeket. Tudod mi a kox te nagyagyú? Szintetikus formában bevitt hormonok, hormonszármazékok. Nálad a tejsavófehérje meg a szőlőcukor hormon? Mert nálam nem.
Azon sírtam be amikor azt mondod, hogy vénás cuccokra. Itt most mire gondoltál, heroinra? Mert az anabolikus szteroidokat k*rvára nem vénába adják, hanem intramuszkulárisan. Ha vénába adnád, meg is dögölnél az biztos :D
A kérdezőnek meg:
Jó dolog a tömegnövelő, ha meg tudod fizetni. Hogy melyiket kéne azt már leírták. Én még azt mondanám, hogy meg lehet oldani olcsóbban is. Napközben inni darált zabpelyhes fehérjét, edzés után dextrózos fehérjét, meg rakhatsz bele kreatint, glutamint. És így olcsóbban jössz ki, de több vele a p*csölés.
Ezt a balf*szt aki ennyi gec*séget osszepofazott ...hihetetlen
Egyebkent a tomegnovelok kozul nekem messze a Mutant Mass/PVL/ jott be a legjobban .... volumass,jumbo messze nem hasznalt annyit mint a mutant ...legalabbis nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!