Két tömegnövelő között vacillálok, melyik a jobb?
[link] - ez
[link] - és ez
melyiket érné meg jobban? és ízben amúgy mindegy melyiket veszem? vagy vannak nagyon undormányok? :D
ja értem
a tömegnövelővel van gond protein+dextroz/maltodextrin!
nem vagyok ideges,teljesen kikapcsol,megnyugtat, mikor valaki minden írásával bebizonyítja hogy értelmileg sérült!
koxos-kifejezéssel meg vigyázz,mert itt úgy beszélsz ahogy akarsz,de élőben lehet megtörnék érte a szádat és 2 hónapig jumbo-n kéne élned(análisan adagolva)
20:07, szerintem sürgősen állj le a koksszal, nagyon nem tesz jót neked, ha ilyen agresszív kismalac lesz belőled valahányszor nem neked van igazad...gyenge akaratú ütődött kis bohóc vagy, hiába feszegeted itt a műmuszklijaidat. Kapnál egy nagyobb maflást, kisöreg, úgy omlanál össze mint a pártállami diktatúra leszálló ágban...
Szerencsére nekem van annyi eszem hogy ne költsek iszonyú pénzeket ilyen szarokra. Hiszek az összeesküvés-elméletekben, ennek ellenére a több egyetemet végzett szakembereknek még mindig jobban hiszek mint egy ideggyenge kokszfüggő kismókusnak, ha nem haragszol :)
Jaj de nagy a pofája az értelmiségi, rajtunk felülemelkedő biosz tudósnak! Nem tudom észrevetted-e, de:
-A feszültséget te szítod. Valamiért kedvedre való fölöslegesen vitázni, provokálni.
-Nem mi hülyéztünk le téged először
-A fehérje, és tömegnövelő nem koksz. Ha itt megakadtál, akkor esélytelen vagy, menj vissza homokozni.
-Tök f@szságokat beszélsz, egyetlen linkkel sem bizonyítottad az igazadat (nem nlcafe.hu jellegűekre gondolok), viszont nem egy sportorvostól olvastam már, hogy javasolják a tömegnövelők, fehérjék használatát.
Most iszonyatosan megijedtem ám a sok műmuszklistól :) De ti tudjátok...ha ilyen jó az anyag, toljátok csak bátran. Eljön majd az idő, amikor nem lesz már hatása, és továbbléptek a vénás cuccok felé.
Persze, az összes orvosprofesszor hazudik, nektek van igazatok :D értem én...fél vesével is ugyanezt fogjátok majd mondani?
Linkelj már be egyetlen kib@szott linket, ahonnan ezt veszed!
A vesémet meg ne féltsd, gyanítom jobb dolga van, mint az ilyen "gondolkodó" gyökereknek, akik most szabadultak a bölcsészkarról, egyetlen egy sportot nem űztek, és napi kajájuk általában egy kis péksüti egy sonkás szendviccsel.
Kérlek érvekkel fejtsd ki, hogy az alapvető tápanyagoknak (fehérje, szénhidrát) milyen negatív hatásuk van a szervezetemre. Vagy csak pofázni egyszerűbb, de érveket felállítani már nem megy?
GreenTea
ÁÁÁÁÁ! xD Lehetetlen, hogy ezt komolyan írja valaki! Véletlenül nem Stomp Deni tart utó április 1-jét? xD
Figyelj, én tényleg nem hiszem el, hogy te komolyan írsz ennyi baromságot! Én is tudnék összehordani ilyeneket elhiheted! De ennek már tényleg nincs értelme!
Ha nem fejezed be, csak tovább röhögök!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!