Mit sportolhatnak ha faj a gerincem?
korhazba votlam sokat fkeudtem es ahogy abba hagytam a tancot aerobikot felszedtem par kilot :(
de faj a gerincem is .. milyen sportot ajanlotok hogy fogyjak izmosodjak es ne terheljem meg a gerincem?!
most uszni akarok menni mert az jot tesz a gerincnek de nem tudom hgoy attol fogynak e ?!
Szerintem az úszásnál nincs jobb
Vagy pedig gyógytorna, az gerincfájdalmakkal nem szabad viccelni, és ész nélkül sportolni.
aham! koszike a valaszodat!
azt hiszem uszni megyek.. de az a bibi hogy sokat fekudtem es azert faj a gerincem mert a hatizmok elvannak ernyedve es nem tudjak megtartani a gerincem..
itthol aerobikoztam de aztan elegge fajt a gerincem megterheltem akkor..
ugyhoft maradok msot az uszasnal es azt hsizem aztan fogozatosan megitn aerobikozni fogok vagy fitness:)
koszike a valasozkat!! azt fogom csinalni :) doki uszni kuldott szoval azt hiszem fogok is menni :P
aztan meg lovarda nicns nalunk kzoelbe.. de nyaron ha megyek magyarorszagra akkor megyek lovagolni is ..tavaly voltam es nagyon tetszett:P
csak utanna olyan izomlazam volt ;))
koszike a sok jo valaszt :D
mill pusszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!