Valamit rosszul csinálok? Kezdek elkeseredni.
Sziasztok. A gondom az lenne, hogy kb 1 hete elkezdtem mozogni. Szobabicikli 15perc, taposógép 10perc, súlyzózás 10-15perc (1 kg), hasprés, lábemelgetések. Tudom nem sok, de mivel csak most kezdtem (kb 2éve nem mozogtam semmit, tehát így is kidőlök ettől) ennyi megy. A problémám viszont az, hogy én úgy látom, mintha híztam volna, legalábbis a mérleg ezt mutatja. 54kgról indultam és most 56 kg vagyok (167 cm magas). Idővel el akarom érni hogy legalább tudjak fél órát bicajozni egyhuzamban, és taposózni is legalább 20 percet. Tehát mi a gond?
És még valami. A karomat hogy tudnám látványosan vékonyítani? Van rajta fölösleg, tudom zsírégetés is kell hozzá, de melyek a leghatékonyabb súlyzós gyakorlatok karra? Most akarok venni majd 2kg-os súlyzót. Köszönöm a válaszokat előre is, és légyszi ne szóljatok le, tényleg most kezdtem el, mert már nagyon eltunyultam és nem érzem jól magam a bőrömben. 21/L
GreenTea
Kézisúlyzókkal nagyon sok gyakorlatot lehet csinálni. Lényegében mindenre tudsz velük edzeni (persze megfelelő méretűvel)!
Itt találsz mindenre gyakorlatokat: [link]
Első sorban a kajálást kell rendbe rakni. Aztán össze lehet állítani az edzést. Én lehetőség szerinte a konditermet ajánlom, de ha otthon edzel hát otthon edzel... Heti 3-4 súlyzós edzés, és ugyanennyi aerob teljesen rendben lenne.
Ezek alapján találd ki mit, hogyan szeretnél.
GreenTea
Nem kell félni a konditól, egyáltalán nem fitt mindenki aki odajár. Nyugodtan menjél csak le, nem fog senki kinézni onnan!
Az étrendhez egy kis segítség: [link]
Itt találsz kész étrendeket is, ha regisztrálsz, akkor pedig sajátot is készíthetsz! Olvasgass utána, nem olyan nehéz hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!