Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet úgy is eddzeni h minden...

Lehet úgy is eddzeni h minden nap más testrészt eddzek meg?

Figyelt kérdés
Úgy is van értelme eddzeni, h minden nap megyek konditerembe és akkor 1ik nap váll 3-4 gyakorlat köv nap bicepsz, aztán tric, láb hát stb... Szóval így is van értelme eddzeni ha van időm, vagy inkább 2 naponta menjek és akkor 2 testrészt egyszerre?
2011. márc. 31. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:

GreenTea

Mindennek van értelme, csak nem biztos hogy neked van értelme ezt csinálnod. Mióta edzel és eddig hogy csináltad?

2011. márc. 31. 18:28
 2/3 A kérdező kommentje:

kb másfél éve eddzek , volt 3 hónap átmozgatás az elején és kicsivel több mint 1 évet úgy eddzettem h heti 4x

mell bic, hát tric,váll vádli, comb . A konditerem kb 3 házra van és bérletem is van , csak sajnos ezentúl elfoglaltságok miatt úgy jön ki , h kb 30-40 percet tudok a terembe tölteni, ebbe pedig kb bemelegítés+1 testrész megdolgozása 4 gyakorlattal gyakorlatonként 3 sorozattal. Az időmbe pedig nem férne bele 2 testrész kb 1 órás eddzéssel. A kérdést pedig elrontottam mert helyesen így lenne: Ha nincs időm* a ha van időm helyett.

2011. márc. 31. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:

GreenTea

Értem. Ha csak ennyit tudsz lent lenni akkor ebbe kell beleférned. Ha kevés időd van, akkor alkalmazhatnál szuperszetteket. Ezzel időt spórolsz és intenzívebb is lesz az edzésed.

2011. márc. 31. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!