Hogy lehetnék ilyen szálkás?
http://www.youtube.com/watch?v=cawaZ2ERLFE&feature=channel_v..
Ez már keresztszálkásnak tekinthető?
Korábban is feltettek ehhez a gyerekhez hasonló kérdést , biztos hogy használ szteroidokat ?
Mekkora testzsirja lehet 15?10?8?6?4? stb..
Synthol... hagyjuk már a hülyeséget. A lusták és akaratgyengék, akik nem képesek normálisan kajálni és edzeni, azok állandóan syntholt, meg egyéb ökörségeket kiabálnak.
Szálkás a gyerek, bár hozzátenném, hogy azon kívül elég szarul néz ki. A dereka túl vastag, és csak még vastagabbnak tűnik attól, hogy nincs háta.
A lábát meg nem is láttuk.
Faszán hajlítgatja a karnist, oszt jól van :)))
Egyáltalán nem biztos, hogy koxol, legalábbis az izomzata alapján. A feje viszont már elég primitív, abból kinézem! :) Bár tény, hogy természetes úton felszedni annyi izmot, amiből ennyi meg is marad egy korrekt diéta után, elég nehéz 19 évesen. Úgy értem évek alatt jön fel annyi tömeg, amiből a végén szálkásítva ennyi marad.
Kőkemény diétával bárki lehet szálkás, csak hát azt be is kell tudni tartani.
Naturál módon is lehet így kinézni. Csak pénz, és kitartás kérdése.
Ha meg a derekadnál van a gyomrod, akkor az már rég rossz! :S
A zsír a belső szervek között is felhalmozódhat, főleg a beleknél, a hasizmok alatt! Ez genetika.
Én speciel 14 évesen kezdtem edzeni, 68 kilósan, és két év múlva már 100 voltam. 18 évesen meg 110. Persze bőven volt felesleg, de 18-19 évesen 190-200kg volt a csúcsom fekvenyomásban.
Ez genetika kérdése, és persze a már említett elhivatottságé... no meg a szülők pénztárcája is sokat számít, ha valaki napi 1kg csirkemellet eszik :)
Igen, sajnos a kaja kulcskérdés, az meg pénzkérdés :)
Nálam ez abszolút hobbi igen. 16 éves korom körül gondoltam rá, hogy komolyabban is meg kéne próbálni a dolgot, de az ugye szteroidok nélkül nem ment volna. Az viszont nekem összeegyeztethetetlen volt mindazzal, amiért elkezdtem az edzéseket. Hogy legyen egy egészséges és funkcionális testem, amivel gyorsan futok, gyorsan úszok, és a mozgásom sem darabos, sőt, minden más sportban csak növeli a teljesítményemet.
Nagyjából egyébként mára értem ezt el, most 29 vagyok. Sok-sok elszúrt diéta, eltúlzott tömegelés után, végre van egy funkcionális testem, ami esztétikailag is közel van az általam tökéletesnek vélthez. 90kg vagyok szálkásan, 120-130 körül szériázok fekve, le tudom futni a félmaratont, átúsztam és körbebringáztam már a Balatont.
Persze ez egy folyamat. Volt amikor arra feküdtem rá, hogy felhízzak 120 kg-ig. Volt, hogy az 50-es karra hajtottam, volt, hogy a kockás hasra :) Végülis így mindig volt ami motivált, ez fontos.
GreenTea
Jó látni, hogy vannak ennyire kitartó emberek! Nagyon szép eredményeket értél el!
A kérdésre visszatérve:
A srác látható testrészeiben biztos hogy nincs synthol. Stomp Dánielről nem hiszem, hogy ilyen hülyeséget mondott volna, ha mégis akkor ezt benézte.
Lehet hogy koxol a srác, de ezt a szintet simán el lehet érni naturálba is. Még többet is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!