Szerintetek ezt így lehet csinálni, vagy ti javítanátok rajta? (edzések)
Sportolok és szükség lenne mellé edzőtermi edzésre is.
Gondoltam lehetne úgy, hogy:
1.verzió.................2.verzió
hétfő: edzőterem...............edzőterem
kedd: edzőterem.............kardió( alap sport)
szerda: kardió( alap sport)....kardió( alap sport)
csütörtök:kardió( alap sport)..kardió( alap sport)
Péntek: kardió( alap sport)..kardió( alap sport)
Szombat: edzőterem.................edzőterem
vasárnap: ----.......................---
A sportot nem neveztem meg, mivel nem fontos a kérdés szempontjából, de kardiónak minősül.Igazából az a problémám, hogy nem tudom egyszerűen rendesen elrendezni a pihenőnapokat és az edzéseket. De ha súlyzós edzés után másnap kardió van az problémát jelentene? A csütörtöki és pénteki edzés semmiképp sem mozdítható el, egyedül a kedd - szerdaival tudok babrálni.
Válaszokat előre is köszönöm. :)
19 éves férfi vagyok. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az izomzatnak szüksége van a regenerálódási időre, de mivel nem minden nap lenne súlyzós edzés, hanem ahova sport van beírva, ott kardió van, az gondolom nem úgy, illetve nem annyira terheli az izomzatot.Így talán elég lenne az 1 pihenőnap. Amúgy azért ezek a verziók vannak, mert nincs több nap egy héten :)
Jav.:a 2. verzióba szerdán van az edzőterem és akkor már tényleg rendben van a táblázat.
2. vagyok.
Én csak a kérdésedre válaszoltam, hogy mit változtatnék, és nem értek veled egyet. Persze ez csak 1 vélemény.
Ha te ezt nem fogadod el (amit írtam), és meg akarod magadnak magyarázni hogy neked van igazad, akkor tedd azt, de attól még kardio után is kell pihenni. De ha neked úgy jó, ahogy eltervezted, akkor hajrá. A lényeg amit gondolom tudsz, hogy mozogni kell.
első vagyok: Az én heti edzésem: 1.konditerem 2.aerobik 3. 1óra kardio+kondi 4. 1óra futás 5. aerobik 6.1óra kardio+kondi 7. pihenőnap
Nekem bőven elég az egy pihenőnap! Ha megeröltetem az izmaimat a kondinál v aerobiknál,akkor ott van a többi kardio nap ami "lerázza" az izmokat! A profi sportolók sem mondanak mást,1nap pihi elég viszont azt be is kell tartani!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!