Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik az a sport amitől jó...

Darkss kérdése:

Melyik az a sport amitől jó izmos leszek?

Figyelt kérdés
Nem az hogy vézna vagyok mert 10 évig judoztam és más fél éve kezdtem újra sportolni úszni Csak szerintem meg nem vagyok még elég izmos. Elkezdtem még a vízi labdát . Az elég jó vagy kezdjek járni konditerembe? 15F
2011. márc. 27. 21:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Lehet Green Tea hogy te a fiúkat szereted,de egy 15 éves fiúnak fontos a másik nem hozzáállása.Csak elméletben fér meg egymás mellett a kettő,mert gyakorlatilag arra se maradna energiája hogy bekösse a cipőfűzőjét.Ha már választani kell,hogy melyiket veszi komolyan akkor a vízilabda érdekesebb,kreatívabb,és impozánsabb testalkatot fejleszt ki,mint a kőagy "gyúrjunk vazze" stílus.
2011. márc. 28. 08:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem kösd össze a kellemest a hasznossal. Menj el dolgozni. 4 év favágás, útépítő földmunka vagy kőművesmunka után erős és izmos legény leszel, ráadásul még pénzt is kereshetsz vele. Nem kell drága konditermekbe járnod. XD
2011. márc. 28. 08:44
 13/18 anonim ***** válasza:

GreenTea

63%! Egy szót sem szóltam volna, ha nem jössz a gyökér általánosító szövegeddel! De igen, a súlyzós edzés gyakorlatilag minden sport mellett elfér! Ezt persze nem tudhatod a csőlátásod miatt. A te fajtádat utálom a legjobban, aki pofázik a sportról, de közben fingja sincs az egészről! Hallasz valamit aztán itt folyik ki a szádból! Senkit sem érdekel a véleményed, nem kérdezték, hogy neked melyik tetszik jobban!

"kőagy >>gyúrjunk vazze<< stílus??? Tisztában vagy vele, hogy egy sportot próbálsz leminősíteni ezzel? A testépítést ne keverd össze a súlyzós edzéssel! A testépítő nem azonos a terembe járó nagyképű hülyegyerekkel! Menjél szépen vissza az ezotéria rovatba!

2011. márc. 28. 09:06
 14/18 bix ***** válasza:

aki leszólta a testépítést, és a vizilabda híve:

a mostani izmos, helyes, nagydarab benga szákás vizilabdások mikor kezdték a _versenyszerű_ edzést? és az hogy néz ki? mit tettek le az asztalra és mennyi ideig hogy elérjék ezt? megsúgom kb oviban kezdtek úszni, aztán iszonyat fiatalon rátették őket a napi 2-3 brutál edzés vágányra. így lehet hogy 10+ év után úgy néznek ki amit látunk. erőben állóképességben tuti ütik a hasonló méretű testépítőket.

a kérdés hogy 15 évesen hol lehet versenyszerűen úgy vizizni hogy akár 25 éves korodra úgy nézz ki, a másik pedig hogy mennyi ezt elérni súlyzós edzéssel? 2-3 év alatt normálisan edzegetve elég brutál dolgokat össze lehet hozni, tény, nem olyan kreatív, és nem is foglal le sokakat annyira mint a vizilabda, mehet a kettő akár együtt is, de a kérdés arra irányult hogy nagy izmok, nem az hogy jólérezzük magunkat, vagy állóképesség, erő, csajok, közösség, stb.

ha csak az izom kialakulására koncentrálunk akkor a testépítés ami leghamarabb, legkisebb energia és idő ráfordítással a legjobb eredményt hozza. és nem lesz tőle felfujt lufi aki nem koxol és rendesen diétázik, szálkásít... ergó külalakra simán hozható az a szint, kisebb lemondással is akár. de mindenkinek szíve joga azt tenni magával amit akar. a vizilabda is jó, de hogy látványos eredményt hozzon ahhoz verseny szint kell, rengeteg edzés, és az hihetetlen mennyiségű idő.

2011. márc. 28. 10:11
 15/18 Gyakor ***** válasza:
63% azt gondolom te sem hiszed, hhogy a vizilabdások csak a vízben pancsolnak.. ott is van súlyzós edzés képzeld. Talán meg az is belefér a fejedbe, hogy nem minden testépítő azért kezdte( a környezetemben egy sem) hogy a csajoknak tetszen, hanem pl, hogy magának felmutasson valamit, hogy bebizonyítsa magának, hogy van annyi kitartása, de még 1000 más dolog lehet, nem csak a csajok.
2011. márc. 28. 12:57
 16/18 bix ***** válasza:

Gyakor

ha nekem szólt (nekem úgy jött le ha nem sory):

van súlyzós edzés is ez tény, de sok az úszás is, ami pedig kardió kategóriában van már, a kettő aránya pedig pont ellentétes mint a testépítésnél. tömegelésnél max heti 2 laza aerob mozgás van, vizin meg több és kardió már, heti 1 max 2 súlyzós edzéssel. az izom felszedésének még mindig nem a leghatékonyabb módszere, a kialakuló izom teherbírása, kitartása viszont sokkal magasabb lesz, ez tény. ezzel tisztában voltam én is, de a kérdés még minidig az hogy hogy tud sok izmot felszedni, és erre a leghatékonyabb a testépítés ha az idő mint faktor szerepel a képletben:)

2011. márc. 28. 13:13
 17/18 anonim ***** válasza:

GreenTea

Gyakor ugyanannak írt mint én. A 63%-os fotelsportolónak.

2011. márc. 28. 13:18
 18/18 Gyakor ***** válasza:
Nem neked ment bix, bocs, a 63%-os válaszadónak írtam.
2011. márc. 28. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!