Hogyan szerettessem meg magammal a futást?
Elég duci vagyok és futni szeretnék, hogy minél gyorsabban lefogyjak. Az is zavar, hogy mások látnak, de a legnagyobb baj az, hogy egyszerűen gyűlölöm a futást... de tudom, hogy az e legjobb zsírégető... hogyan szerettessem meg magammal? (egyszerűen lusta is vagyok ahhoz, hogy fussak, meg nagyon nem esik jól, nem fűlik hozzá a fogam)
ha sikerült "megszerettetnem" vagyis csinálom, akkor hogy kezdjem (mennyiség, idő, tempó, stb...)
14/l
jajj, szekállak, naésakkor? Ez a legnagyobb problémád? Lusta akaratgyenge zsírbálna vagy, be is vallod, de ha ezt a képedbe mondják az szekálás...
Nem te kis hülye. Ez az igazság. majd fa fél évig heti 5x futsz legalább 40 perceket, nomális tempóban, akkor nem fognak szekálni. Addig meg jobban tennéd, ha befognád, és a futásra koncentrálnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!