Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Muay Thai vagy Birkózás?

Muay Thai vagy Birkózás?

Figyelt kérdés
Melyik a keményebb a thai boksz vagy a szabadfogású birkózás, mondjuk kocsmai/tömegverekedéseknél? Nem azért kérdezem, mert elakarok járni kocsmákba kötekedni és bunyózni. Csak ismerek pár skinhead-et aki birkózik és ő szerintük tömegbunyóba a többi küzdősport nem sokat ér tömegbunyóba, ők a birkózásra esküsznek. Én megkérdeztem tőlük, hogy még a thai boksz sem jó ilyenkor, azt mondták az sem. Pedig szerintem egy muay thai tudással is lehet olyan hatékonyan bunyózni mint egy birkózással vagy nem? Most akkor hogy van?
2011. márc. 24. 09:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
muay thai + földharc szerintem a legjobb, de a muay thai önmagában marha jó mert tömeg verekedéskor egy birkozót halálra ver 10 másik míg muay thaios elugrál / kiszalad. Szóval el kell döntened hogy kórházba viszel magaddal pár embert vagy inkább menekülsz :P
2011. márc. 30. 19:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Mind a kettő jó,de a WING TSUN mind a kettőtől jobb.Igazi utcai harc.Nagyon preciz,gyorsan tanulható.Próbáld ki nem bánod meg.

www.wingtsun.hu

[link]

2011. márc. 30. 23:26
 13/13 anonim válasza:
a jiu jitsu egy nagy hülyeség az a lányoknak meg a melegegnek való inkább box de a birkózás a legősibb leghatásosabb például én heti 2 box és 3 birkózás
2011. júl. 4. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!