Szálkásítás. Hogyan (testépítés)? Milyen szériákkal, mekkora sulyokkal, milyen gyakorlatokkal?
19 éves vagyok, 90kg/181 cm magas, alapból nem vagyok szálkás alkat 2 éve kondizom, most 100 kg-val szériázom fekvenyomásban, egy kezes súlyzóval 15-20 kg. Régebben kisebb súlyokkal csináltam h szálkásodjak, de semmi eredményt nem értem el.
Ötletek? Ti hogyan csináljátok?
...
gondolom már vagy 400x leírták itt is , és bármelyik ilyen jellegű oldalon is, hogy EZ NEM ÍGY MŰKÖDIK .
az evésre kell odafigyelni hogy mit eszel , és a pihenésre is. valaki azt mondta egyszer , hogy a testépítésn, az 40% edzés és 60% kajáláson múlik.
GreenTea
Szálkásításkor az edzés nem változik csak kiegészíted aerob edzéssel is, és a kajálást alakítod át.
Szalkasitas .... az etrenden es az aerob ezdeseken mulik.
Edzesnel pedig csinalj tobb izolacios gyakorlatot ,es legalabb 12 szábalyos ismetleseket.
Ami engem illet en szalkasitaskor heti 6napot edzek,minden nap csak egy izomcsoportot ,de intenziven ,tobb sorozat,tobb ismetles,kevesebb pihenő mint tomegeleskor.Minden ezdes vegen 25-30 percet biciklizek.Es persze az etrendemre nagyon odafigyelek.
13:43as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!