2 het alatt fogytam 10kg-t de kicsit narancsboros vagyok es meg a hasamra szeretnek radolgozni? 15/L (eddig mindennap futottam es olyan testapolot hasznalok ami "feszesit" )
kislány, ha nem tűnt volna fel, pont, hogy segíteni próbáltunk volna, mert amit csinálsz, az kifejezetten káros, és rossz neked. Gyakorlatilag pusztítod magad, és teszed tönkre a szervezeted.
Nem mi vagyunk az ellenség, hanem önmagad, amikor ilyeneket csinálsz, mert ezt a fajta éheztetést (320kcal az semmi) az egészséged bánja, tönkreteszed a szervezetedet, ráadásul a fogyásod is jó részt nem csak zsírból ment, hanem fehérjéből, izomból, építed le magad.
Csinálod mindezt ráadásul egy olyan életkorban, amikor mindezek hatványozottan érvényesülnek, felnőtt embert se szabad így éheztetni, fejlődésben lévő kamaszt meg még annyira sem.
Fogyni lehet normális módon is, valóban, akkor nem fogsz 2hét alatt 10kilót leadni, de nem is vágod taccsra magad tőle, ill. mivel akkor zsírból fogysz, és nem izomból, így nem is hízol vissza majd.
"Az utolso hozzaszolo;tenyleg idota vagy mert megint nem a kerdesre vaalszoltal"
"2 het alatt fogytam 10kg-t de kicsit narancsboros vagyok es meg a hasamra szeretnek radolgozni?"
Akkor használd rendeltetésszerűen a mondatvégi írásjeleket, és senki sem fogja félreérteni a kérdésedet.
elsz meg? mert ha folytattad a 320 kcal-os dietat,akkor valoszinuleg mar nem...
amin felhaborodtam az az,h milyen jogon idiotazol le te olyan embereket,akik a javadat akarjak? ha mar a szuleidnek nem tunik fel,h vmi nem oke veled...
Nem tudom, élsz-e még, de valahol egyszer olvastam, hogy a narancsbőr elmulasztásában segít, ha felváltva hideg-meleg zuhannyal zuhanyoztatod a bőröd. Ugyanis ettől beindul a vérkeringés azon a részen, ahol csinálod.
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!