Danabol vagy Methandienon szedésénél érdemes felmenni napi 4-szemig? (reggel 2 este 2) felvezetés lenne meg közben Provi a kúra végén pedig Zita+Clomid.
tényleg elég elhívatottnak tűnsz:)
én személy szerint szurisat ajánlanék de sajna mindenből sok a kamu:S
ha Clint:benéz ő tuti eltud látni tanácsokkal mert ő nagy "guru" szteroid témában..
sok sikert! de ne légy mohó és az egészséged legyen fontosabb az edzésnél...
köszi srácok:)
bár ha nem így teszem fel a kérdést lehet többen írtak volna..ha valaki meglátja hogy a Danabol-ról érdeklődnek akkor rá se hederít mivel hobbygyúrós azt akar szedni..ezért megértem azokat akik meg sem nyitják a kérdést mivel naponta több ilyen is van és nincs kedvük a "kis csicskáknak" válaszolni...
én is gondoltam arra hogy arányosan elosztani...
de lehet egy szuris kúra jobb lenne sőt..
akkor már csak azt kell eldönteni hogy milyen cucc legyen...Sustanon vagy Omnadren bár a Sustát is Omnával "ütik" fel vagy cserélik ki jobb esetben:S vagy ki tudja mivel...bár sajna pld..Danabol-Metha ezekből is sok a kamu és hiába megbízható a "forrás" ő is kaphat sz@rt...
köszi Clint..
akkor egy jól össze állított Sustanon kúra olyan fejlődést hozna amit szemesekkel sosem lehet elérni?! és kevésbé "b@sz szét"...
értelek...mi a véleményed egy Methandienon-Stanozolol kúráról? közben Provi bár a Stana-miat kevesebb is elég lenne belőle...kúra alatt májvédő Lagalon vagy pld: (májvédő tea) mivel a legalon miatt lehet nem hatna jól egyik sem..
Omnadren-ről én is sók jót hallok a teremben kezdő kúrába abból is elég lenne heti 1-szuri 10-héten át??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!